Aşk yolunda birini bir ömür beklemek, kalbindeki acıyı kendinden önce sevmektir. Kendi ciğerinde onun nefesiyle boğulmaktır.Çünkü yarasız aşk olmaz.
Aşk yolunda birini bir ömür beklemek, kalbindeki acıyı kendinden önce sevmektir. Kendi ciğerinde onun nefesiyle boğulmaktır.Çünkü yarasız aşk olmaz.
I've tried So haRd to teLL myseLf That you're gone.
A desem B ler agliyor
C desem D Ler tamamlanmak istiyor
Y desem Z ler yetmiyor
.
yetmiyor alfabem
sana , seni yazmaya.
her sey eksik kaliyor alfabem, türkcem, nefesim, kalbim...
yetmiyor yetemiyor kalbim sana öyle fazlasin ki öyle dolu dolusun ki icimde icim bile yetmiyor sana.
sucluyum yetemedigim icin sana.
sucluyum yaninda eksik kaldigim icin,
Sucluyum kelimeleri birlestiremedigim icin.
en cok sana sevda bagladigim icin sucluyum. YETMIYOR ALFABEM SANA...
Sor kendine; beni çok sevdiğin için mi beraberdik, yoksa beraber olmaya yetecek kadar sevdiğin için mi ?
Giden de değişir kalan da. O yüzden kaldığı yerden başlamaz hiçbir ilişki. Değiştiği yerden başlar ve değişen hiçbir şey eskisi gibi olmaz!
''adımlara dar gelen kaldırımlar, saniyelik bakışmalara büyük
aşklar yaşamayacak kadar uzun vadeli yenilgiler isteyen insanlarla dolu''
Kalemi kırık bir aşkı mühürledim yüregime.Unuttum?diye haykırırken bile unutmadıgımı ispatlıyordum kendime.Yoruldum yar.Bütün kapılarımı kapatmaya hazırlanıyorum gönlümün.Kimligimi hediye edip bu şehre.Her bir adımda anıları sürükleyip ardımdan ve rotamıda ekleyip nabzıma gidiyorum.
çarcasına yaşadığım bir aşkın sonunda kanatlarım sende kaldı. Şimdi hayat ne güldürüyo, ne ağlatıyor, ne öldürüyo ne de yaşatıyor. Bir türlü adını koyamadığı şey; sen de yok olan aşk bendr neden yaşıyor?
İnsan kandırdığı insanın değerini, söylediği yalanların ucuzluğuyla bile düşürebiliyormuş anladım. Keşke beni bu kadar basite almasaydın.
Yorgunum Özlemekten Hayalini..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)