Kendime siir yazdim.canim kendim.kendim kendim bitanecik kendim.ya kendim canim bahar sabahim kendim bitanecik kendim.
Kendime siir yazdim.canim kendim.kendim kendim bitanecik kendim.ya kendim canim bahar sabahim kendim bitanecik kendim.
Tanışabiliriz.
Mesela ben aslında sanırım en başından beri*Sıdıka Saka‘yım; pencere önünde gelip geçenlere muhtelif hikayeler düşünürken, odamda günlüğüme günü anlatırken, annemle dolma sararıp muhabbet ederken, kendimi olmadık hayallerin içinde bulup biraz uzaklaşırken, her bir şeye rağmen o yüksek volüm kahkahalarımı atarken…*
O zaman*Sıdıka Saka*sizler için*söylüyor;
Kenar mahallenin cam kenarında,
Dünya düştü benim yarım aklıma.
Camda duran çiçeklerin arasında,
Dünyayı taktım ben deli aklıma.
Bugün biri bana fıstık gibi olmuşsun dedi.
Fıstık*Tek yutumda mideye inen ,fazla tüketildiğinde suratta sivilceye neden olan kabuklu yemiş türü .*
haklı olabilirdi , olsundu .
Profilime girip ponçik bir temam olduğuna bakmayın aslında içimde psikopatlık derecesinde kağıt, okey oynayan ganyan seven ve bazen pis işler çeviren biri yatıyor
Bana hergün çikolata almayacaksan neden seninle evleniyim ?”
İnsan tuhaf bir mahluk Müştak Bey… Kendisine değer verenden kaçar, eziyet edeni sever.”
—*Ahmet Ümit
ahmet hamdi tanpınar, yazdığı bir mektubu sonlandırırken, “özledim” demek yerine “çok göreceğim geldi” diyerek bitiriyor.*
Sende yağmur, bende kar…
Bu kış hiç bitmeyecek gibi…
Hepsi bu kadar…”
Cahit Zarifoğlu
Ağzıyla kuş tutsa da sevemediğim insanlar var benim! Bir de canıma okusa bile sevmekten vazgeçemediklerim.
İlhan Berk
Mutluluk daima yakınımızdadır, yakalamak için çoğu zaman elimizi uzatmak yeter.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)