Soruyorum sana; içinden atamadığın hangi aşkın artığıydım? Kimin intikamı benden alındı? Ömrünün kaçıncı aşkında bana gelmiştin ve hangi durakta inecektin? Ellerin bendeyken kalbin kimdeydi?
Soruyorum sana; içinden atamadığın hangi aşkın artığıydım? Kimin intikamı benden alındı? Ömrünün kaçıncı aşkında bana gelmiştin ve hangi durakta inecektin? Ellerin bendeyken kalbin kimdeydi?
Soruyorum Sana Ey Sevgili Ask Nedir Sence .Ask Seni Seviyorum Demekmidir .Yoksa Ugruna Gerekirse Canini Seve Seve Gözünü Kirpmadan Vermek Demekmidir Soruyorum Ya Gel Askim Ol Gerekirse Askimiz icin Gerekirse Canimizi Seve Seve Gözümüzü Kirpmadan Verelim Yada Azrailim Ol Canimi Canin Acimadan Alipda Götürenim Ol
Ne söylersen söyle sen, o bildiğini okur.
Yürek bu ey sevgili, kutsanır suçlanamaz.
Bir bakışa tutulup, bin ilmek sevda dokur
Yürek bu ey sevgili,kutsanır suçlanamaz.
Sanmaki sebep arar, kanar bazen bir hiçe!
Bazen tutulur bede,bazen yanar behiçe,
Bir çift güzel göz için, işler bin kanaviçe
Taca tahta bakmaz da bir bakışa kul olur.
Bazen dergâhta posttur, bazen de okul olur.
Anarşisttir bir zaman, bir zaman makul olur
Özgürdür, koşulsuzdur, kelepçe vuramazsın.
Malik ise mülküne,çöle savuramazsın,
Ev sahibi bedense, tende kavuramazsın.
Dur sevgili, dur biraz, öykünme sakın Şems’e
Mevlana Celâleddin, verdi misakın Şems’e
Benzerliği sevdadır, Nebi İshak’ın Şems’ e.
Sen uzattığın elini tutmayan ele mi dargınsın, tutmayacak bir ele uzattığın için kendine mi kızgınsın.. Hz.Mevlana Sen Bilmiyordun? Ben seni çok seviyordum..Sen bilmiyordun..Ben seni sürekli görüyordum..Sen bilmiyordun..Ben senden hiç gitmedim/gidemedim.. ( Sen bilmiyordun Ben seni her an izliyordum arka sokaklardan. Sen bilmiyordun Ben senin rüzgarda dalgalanan saçlarını izliyordum. Sen bilmiyordun Ben seninle hep konuşuyordum.Ama sen beni hiç duymuyordun. Sen bilmiyordun Ben Fatih'in İstanbul'u fethetmek için kurduğu 40 plandan daha fazlasını kurarak seni fethetmeyi düşünüyordum. Bir insana ya benimle olur musun denir, ya da benimle ölür müsün.. İki noktacık değiştirir anlamı, ya sessiz harflerle sessizce gidersin, ya da sesli harflerle ölüm kelimesini bile süslersin. sözlerinde benim için sevgi dolu birşeyler duymaya çabalarken nasılda ümitlendiğimin gözlerinde bana ait birşeyler bulmaya çalışırken kendimi onların içinde nasılda kaybettiğimin bilmem farkında mısın? Sana kalbimi altın bi tepside sunduğumun ve hayatımı sana adadığımın sonsuza kadar senin yanında olmaya hazır olduğumun bilmem farkında mısın?Bilmem ki farkında mısın galba ben... ne yazık ki farkında olmadığın ben. Ben kim miyim??? SADECE Bİ SEVEN. BEN HERGECE SEN UYURKEN DENİZ OLUP VURUYORUM SAHİLLERE,RÜZGAR OLUP ESİYPORUM SESSİZCE,SEN UYURKEN YÜREĞİM GELİYOR ÜSTÜNÜ ÖRTMEYE ,BENSİZKEN ÜŞÜMEYESİN DİYE...ne zaman yüzüne baksam yalnızlığın o mutlu gerilimi..biliyorum acılarım hiç bitmeyecek,bu öyle bir yeşil..ne zaman gözlerinin içine baksam,biliyorum ikimizde aşar o kapının ardındaki masal..
Kotu gunumde yanimda olmadigin zaman vazgectim.
Canin sıkıldığında benimle paylasmadigini, kirilacak veya tedirgin
olacak olsam bile dusuncelerini acikca soylemedigini anladigim
zaman vazgectim. Bana yalan soyledigini anladigim zaman vazgectim.
Gozlerime baktiginda kalbinle bakmadigini ve bana hala soylemedigin
seyler
oldugunu hissettigimde vazgectim.
Her sabah benimle uyanmak istemedigini, gelecegimizin hicbir yere
Dusuncelerime ve degerlerime deger vermedigin icin vazgectim.
Agrilarimi dindirecek sicak sevgiyi bana vermediginde vazgectim.
Sadece kendi mutlulugunu ve gelecegini dusunerek beni hice saydigin
icin
vazgectim.
Tablolarimda artik kendimi mutlu cizemedigim ve tek neden sen
oldugun icin
vazgectim.
BENCIL OLDUGUN ICIN VAZGECTIM!!
Bunlardan sadece bir tanesi senden vazgecmem icin yeterli degildi,
cunku
sevgim yuceydi. Ama hepsini dusundugumde senin benden coktan
vazgectigini
anladim. Bu yüzden ben de senden vazgectim
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Kolaydı Sevmeler Ben İmkânsızı Seçtim
Ne Kadar Yakınsan O Kadar Uzaktın Bana
Elimi Uzatsam Tutabilirdim
Ama Bir O Kadar Da Ulaşılmazdın
Kaçanlardan Değildim Ben
Kaçamadım...
Ne Zaman Vazgeçmeye Kalksam
Yüreğim O Kocaman Haliyle Dikildi Karşıma
Ben Yüreğimin Sesini Dinledim
Ve Yüreğim Aslında Sendin...
Her Sözcüğe Denedim Seni Anlatmak İçin
Her Sözcüğün Üzerinde Durup Bin Kere Düşündüm
Ya Onlar Anlatamadı Seni Ya Sen Onlara Yetmedin
Ben Ki Konuşmayı Bu Kadar Seven
Böylesine Laf Cambazı
Bir Tek Seni Tarif Edemedim...
Sözcükler Yetmedi Ya
Renklere Sarıldım Bende
Bir Tek Mavi Anlattı Seni
Maviye Yakışan Yalnız Sendin
Ne Kendimi Sakladım Nede Sözlerimi
Duygularım İçtendi ...
Seni Kendimi Sever Gibi Sevdim
Tutkuyla Bağlıydım Sana Ama
Sevdam Senin Tutsağın Değildi
Ben Özgürlüğüme Düşkündüm
Ve Özgürlüğüm Sendin...
Dinle Ey Yar
Sana Bağımlı Olmadan Büyüttüm
Ben Bu Sevdayı İçimde
Sen Olsan da Büyümeye Devam Edecek Olmasan da
Sevmişim Bir Kere Seni Kurtuluşun Yok
Seni Özlemeyi En Çok Ben Bilirim
Hiç Yakınmadım Seni Özlemekten
Üstelik
Kavuşmama İhtimali
İşlenmemiş Bir Taş Gibi Önümde Dikilip Dururken
Sana Dokunamamak Yüreğimi Böylesine Acıtırken ...
Yinede Bil Ey Yar
Seni Göremeyen Gözlere İnat
Seni Hissedemeyen Ellere İnat
Seni Bir Türlü Bana Getirmeyen Zamana İnat
Seni Sevmekten Vazgeçmeyeceğim
Ahh Yar
Ahh Hasretim
Sustum Çığlıklarımı Geceye Asıp
Sustum Avaz Avaz Yokluğuna
Ahh Yar
Ahh Güneşim
Koştum Adını Dilime Dolayıp
Koştum Düşe Kalka Varlığına...
Yüreğimin Kalemiyle Yazıyorum Bu Paragrafı
Gözlerini Yumarak Oku
Biz Hep Yumduğumuz Gözlerle Görmedik mi Birbirimizi ?
Biz Hep Gözlerimiz Kapalı Dokunmadık mı Birbirimize ?
Biz Hep Gözlerimiz Kapalı Sevmedik mi?
Sevişmedik mi ?
Seni Umutsuzca Beklentisizce
Hayallerce Sevdim Uzağından
Beklentisiz Beklentilerim Yine Kocaman
Engel Tanımayan Nüksetmelerin.
Karşılıksız Sevdiğim Gibi
Olmuyor Keçim Olmuyor...
Sen Den Gidilmiyor
Zaman Yine Aldı Başını Geçip Gidiyor.
Tutmak Ne Mümkün
Son Bir İstek Dürtüp Duruyor Tüm Bastırmışlıklarımı...
Sadece Benim Olacak Bir 24 Saat
İçinde Senin Olacağın.Ve Her Salisesine Kadar
Parçalanarak Tüketeceğim Bir 24 Saat...
Hiç Konuşmadan
Gözlerimi Kapatıp
Sadece Varlığını Hissetmek İstediğim
Nefesini Duymak Kaynakwh webhatti.com: Kaynakwh webhatti.com:
Kokunu Almak İstediğim
Parmaklarımla Saçlarından Ayak Parmaklarına Kadar
Sana Sadece Dokunabileceğim
Şu Başı Belli Sonu Belirsiz Yaşamdan
Çalınmış Bir 24 Saat
Son Dileğim
Yine "Ne Çok" Ve "İmkânsızı" İstemekteyim.
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Hüzün yıldızları parlıyor yine gecemde, ne tarafa çevirsem başımı,
bir SEN bakıyor bana…
Ne zaman kahretse yüreğim, ağlamaya susasa ve ne zaman iki damla belirse göz bebeklerimde, bir SEN akıyorsun, sessiz çığlıklarıyla şehri uyandıran kaldırımlara…
‘Ne zaman seni düşünsem’ desem yalan olur… Hep aklımdasın ya! Her saniye bir SEN daha çakılıyor aklıma…
Ellerimi her uzatışımda Mavi ye umut dilenmek için, SEN batıyorsun avuçlarıma SEN bakıyorsun bir çocuğun gözlerinde, bir bebeğin kokusunda SEN kokuyorsun, bir SEN seviliyorsun onca yüreğin arasından…
Her şey SEN oluyorsun da, o kadar SEN, bir BEN olamıyorsun sevdiğim.. Bir benim gibi sevmeyi beceremiyorsun…
Her tohum ekişimde toprağa, birkaç gün sonra SEN filiz veriyorsun. Gittiğinde bir asma ekmiştim evimin önüne, gün geçtikçe büyüdü, çardak yaptım kendi kendime.. Şimdi kapımın tam önüne düşen bir dalı var, sanırım onu kesmeliyim. Çünkü kapımdan dışarı her adım attığımda bir SEN çarpıyor yüzüme…
Neden yağmurlara benzettim ki seni? Şimdi her yağmurda, SEN yağıyorsun bu koca kente…
Sana güneşim demeseydim keşke… Her sabah yatağıma SEN vuruyorsun penceremden…
Lanet olsun! Keşke Kalbim demeseydim sana… Şimdi her an SEN atıyorsun içimde…
SEN den kurtulmanın bir yolu yok mu yar? SEN imkansızsın… BEN imkansızlıklar denizinde cılız kulaçlar atıyorum hayata dair, boğuluyorum arada bir… Yine de kıyamıyorum sana…
Keşke, ‘Bu can seninle yaşıyor’ demeseydim sana. Şimdi her boğuluşumda SEN dirhem dirhem ölüyorsun, öldürüyorsun !
Yani her şey SEN oluyorsun da, o kadar SEN, bir BEN olamıyorsun sevgili… olamıyorsun!
Yaşayabilmen için benden gitmen lazım…
Yaşayabilmem için benle olman lazım…
imkan'SızıMHüzün yıldızları parlıyor yine gecemde, ne tarafa çevirsem başımı,
bir SEN bakıyor bana…
Ne zaman kahretse yüreğim, ağlamaya susasa ve ne zaman iki damla belirse göz bebeklerimde, bir SEN akıyorsun, sessiz çığlıklarıyla şehri uyandıran kaldırımlara…
‘Ne zaman seni düşünsem’ desem yalan olur… Hep aklımdasın ya! Her saniye bir SEN daha çakılıyor aklıma…
Ellerimi her uzatışımda Mavi ye umut dilenmek için, SEN batıyorsun avuçlarıma SEN bakıyorsun bir çocuğun gözlerinde, bir bebeğin kokusunda SEN kokuyorsun, bir SEN seviliyorsun onca yüreğin arasından…
Her şey SEN oluyorsun da, o kadar SEN, bir BEN olamıyorsun sevdiğim.. Bir benim gibi sevmeyi beceremiyorsun…
Her tohum ekişimde toprağa, birkaç gün sonra SEN filiz veriyorsun. Gittiğinde bir asma ekmiştim evimin önüne, gün geçtikçe büyüdü, çardak yaptım kendi kendime.. Şimdi kapımın tam önüne düşen bir dalı var, sanırım onu kesmeliyim. Çünkü kapımdan dışarı her adım attığımda bir SEN çarpıyor yüzüme…
Neden yağmurlara benzettim ki seni? Şimdi her yağmurda, SEN yağıyorsun bu koca kente…
Sana güneşim demeseydim keşke… Her sabah yatağıma SEN vuruyorsun penceremden…
Lanet olsun! Keşke Kalbim demeseydim sana… Şimdi her an SEN atıyorsun içimde…
SEN den kurtulmanın bir yolu yok mu yar? SEN imkansızsın… BEN imkansızlıklar denizinde cılız kulaçlar atıyorum hayata dair, boğuluyorum arada bir… Yine de kıyamıyorum sana…
Keşke, ‘Bu can seninle yaşıyor’ demeseydim sana. Şimdi her boğuluşumda SEN dirhem dirhem ölüyorsun, öldürüyorsun !
Yani her şey SEN oluyorsun da, o kadar SEN, bir BEN olamıyorsun sevgili… olamıyorsun!
Yaşayabilmen için benden gitmen lazım…
Yaşayabilmem için benle olman lazım…
İMKANSIZIM SENİ COKS EVİYOM
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Sadece hayalin kaldı kan çanağına dönen bu gözlerde, uykusuzluktan harabe olmuş bir gece, ve bir avuç yüreğe hiç istemese bile ev sahipliği yapan bedenim kaldı,
Ne istediğimi bile bilmiyorum, seni görmeden geçen zamana tahammül edemediğim halde ömrümün sonuna kadar sensiz olacağımı bilmek bitiriyor, sana dair tüm umutları kırıyor içimde,
Her gece kirpiklerimi ıslatarak vazgeçiyorum senden, sonra tekrar başa dönüyorum, mahkum ediyorum kendimi sana, ve içimde kıyametler kopuyor.
Bir bakıyorum iki adım ötemden geçiyorsun da
Bu yorgun yüreğe hiç acımadan,
Yönünü bile değiştirmeden bakışlarının
Geçiip gidiyorsun,
-Bir kez olsun dönde bak ardına
Bir kez olsun dönde bak...
Bazen seninle karşılaşacağımı zannederek, hangi kaldırımdan yürüyeceğimi şaşırıyorum, yollarımı uzatıyorum bazen, belki sana rastlarım diye..
Sen varsın ama
Sanki yokmuş gibi imkansızsın bana...
Yolda gördüğün herkese sen misin diye bakmak o kadar zor ki!
Sevginden haberi bile olmayan
tüm zevklerini ve inandığı değerleri altüst eden biri için göndermemek üzere
aşk mektupları yazıp durmak, kendine olan saygını yitirmek öyle zor ki!
An be an aşık olurken sana bunun bedelini sensiz ve boşboş geçecek yıllarla ödeyeceğimi bilseydim, bakarmıydım sanıyorsun gözlerinle, bu kadar değişeceğimi bilseydim, bu kadar sıradanlaşacağımı, geri geri gitmezmiydi ayaklarım onca yolu peşinde koşarak tüketmek yerine,
Seni sevmek, geçmişe dönüp pişmanlıkları tekrar tekrar yaşamak gibi
Deli gibi sevdiğin insana yabancı olarak bakmak gibi,
hatta yüzüne bile bakamamak gibi birşey,
Seni sevmek umrunda olmadığından emin olduğun biri için her gece uykusuz kalmak.
En kötüsüde ne biliyormusun,
yüzüne her baktığında
konuşmaya bile gerek kalmadan basbasbağıran yüreğime, ulaşılmazlığınla tetik çekiyorsun ya umutlarıma, hani bazen görmüyorsun ya beni...
Gözlerimi kapayım seni düşünüyorum hep
nerde şimdi? mutlu mu? ben hiç aklına geliyor muyum? diye düşünüyorum sonra
- Yok daha neler diyorum.. kendime sorduğum üçüncü soruya.
biliyormusun
geç saatlere kadar sana sayfalar dolusu şiirler, mektuplar yazan bu eller, bir bakışınla tutmaz oluyor, galiba sensiz olmuyor.
Adını çaresizlik koyduğum bu anlamsızlığın içinde boğuluyorum,
bu yüzden her defasında yenik düşüyorum ya kendi aşkıma, tek yürekte yaşattığım karşılıksız aşkıma,
Sonunu bilmem ama sessizce sevdim seni
sessizce büyüttüm hayallerimde
ve sessizce sevmeye devam edeceğim.
Seni her gün bir önceki günden daha çok seveceğim,
Belki de dünya da hiç ama hiç kimse "seni benim kadar sevmeyecek" sevemeyecek eminim!!!...
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)