Bazen gözünü açtığında günaydın mesajı gelmemişse bile ufacık bir şey mutlu edebiliyor, hastanede birine kulak misafiri oldum. "Malatyalı Mercedes Kadir" dedi. O kadarını duydum zaten sohbetin. Sonra merak ettim google'de "Mercedes Kadir" yazıp enter'a bastım. önce görsellerden aradım.
Sonra kimdir necidir diye bakınca kocaman yüreğinin yanında koskoca bir şehrin de kalbinin ne kadar güzel attığını gördüm.
Bu Mercedes Kadir' in mercedesi uzuuunca bi sırıkmış, dikiz aynası hatta teybi bile var. Tekerlekleri Kadir'in ayakları.
Hikaye çok güzel, Kadir Mercedesini normal arabaların parkettiği yere parkediyor ve diğer insanlar da biliyor ki Kadir'in Mercedesi bu, ona göre parkediyolar. Kırmızı ışıkta duruyor Kadir. Sinyal verip dönüyor. daha bitmedi arabası bozulduğunda servise götürüyor, gittiği serviste ustalar sıradan bi araba gelmişcesine muamele yapıp aracın arızasını yapıyorlar, biri aynasını tamir ediyor diğeri teybine bakıyor. pasta cila yapıp gönderiyorlar. Kadir hız mı yaptı? ya da hatalı mı parketti? Polis affetmeyip kesiyor cezayı.
Şehir hiç yadırgamıyor Kadir'i ve arabasını. 4 tekerlekli araba neyse Kadir'in ki de o.
Sevildiğimi hissetmediğim şu günlerde Kadir ve güzel Malatya mutlu etti beni.
Var olun.