bir sen kaybetmemek adina kaç ben kaybettim, artik sayamiyorum. Her gelişin bir öncekinden aci, her gidişin bir sonrakinden sancili oldu. Giderken dilime düşmeyen sözler, ardindan kurşun olup yüreğime düştü. Her bir ayri adresten ayri yaralar açti, yarin kaçak gidişlerine vurgun yüreğimde, kaç yara var artik sayamiyorum…
yillardan sonra bugün karşima çiktin, tellerine bahar rüzgari estirdiğim saçlarin. Hazan rüzgari yemiş gibi darmadağin, gülüşüne bin can adadiğim gamzelerin, boran yemiş kumsal misali hüzünbaz ve kuytusunda kaybolduğum gözlerin, bir orman kadar sessiz bir deniz kadar hirçin. Ben sana, sen unutmaya sevdali bir yürekle, öylece gittin, sadece gittin... Ayni yillar önce yaptiğin gibi, ardina bakmadan için acimadan sadece gittin….. Koşmak istedim ardindan yarali bir yavru ceylanin, annesine koştuğu gibi
siğinmak istedim, firtinadan çikmiş bir gemi gibi
kollarinin limanina, sövmek istedim seni bana hasret beni sana gurbet koyanlarin dinine imanina…..
Ama yapmadim, yapamadim…
yillar önce özleme açilan kollarimi, hasrete saran vuslata çikan rüyalarimi, gurbete yoran, seni seviyorum diyen dilime, özledim sözlerini düşüren sevgi makaminda duygularima, hicazdan beste yapan sen değilmiydin…..
Koşmak istedim ardindan, yarali bir yavru ceylanin annesine koştuğu gibi yapmadim…….yapamadim..... Oysa ben yillar yili ellere diken iken, tek sana gül açandim, bir canim deyişine, bin canimi katandim, sevmeler hafif kalir haşa sana tapandim…. Sen ise geçip gittin.... Sadece gittin.
Ardina bakmadan ; için acimadan, ben sana, sen unutmaya sevdali bir yürekle, sadece gittin..
şimdi artik sana gel demeyeceğim, özledim yar demeyeceğim, kollarina al demeyeceğim, yanimda kal demeyeceğim, üzülme ;
artik adini anmam, ilk gidişin gibi yanmam, merak etme!
Sana şiirler yazmam artik, sana türküler yakmam, bir eylül akşami sirilsiklam sokağindan geçip seni ağlatmam… dedim ya; bir sen kaybetmemek adina, kaç ben kaybettim artik sayamiyorum ama şunu unutma artik seni kazanmak adina benliğimden bir an dahi kaybetmeye tahammulum kalmadi....