Kafamdan ne geçiyorsa açık açık söyleyeceğim. Hiç umurumda değil! Söylemediğim zaman o kelimeler içimde büyüyor...
[Leyla İle Mecnun]"
Kafamdan ne geçiyorsa açık açık söyleyeceğim. Hiç umurumda değil! Söylemediğim zaman o kelimeler içimde büyüyor...
[Leyla İle Mecnun]"
Bazen en çok umursadığın insanların, aslında sana hiçbir faydası olmaz.
[Starter for 10]"
Sana rastlamak mutluluktu; sana sahip olmak başka bir şey,başka bir ad bulmak gerek;içine taşınması gibi bir şey insanın.
[Cemal Süreya]"
Umudunu kaybetme belki döner.. Ama çok da ümitli olma; belki de gittiğini senden daha çok sever.
[İlhan Berk]"
Hiç sormadın ama pişman olduğum üç şey var; Hazırdım, seni seviyordum, herkese meydan okuyabilirdim, önüme çıkan herkese.
[Jeux Denfants]"
Ben asla yapmazdım demeyin. Aşk insana, yapmam dediğiniz şeyleri yaptırır. Konu aşksa büyük konuşmayın.
[Ya Sonra]"
Her gün kendimi biraz daha iyi hissedebileceğimi umarak kalkıyorum. Bazen de öyle oluyor. Sonra gece çöküyor ve o hala yok.
[Hope]
Asla umudumu kaybetmek ve hayata küsmek gibi bir durumum olmadı. Çünkü ertesi gün güneşin yine doğacağını biliyordum.
[Cast Away]
"Bir bahçeye giremezsen, durup seyran eyIeme. Bir gönüI yapamazsan, yıkıp viran eyIeme." Yunus Emre (k.s)
"Düşmanının en çok korktuğu şeyleri öğrenmek için seni korkutmak için kullandıklarına bak."
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)