“Benim acım birinin gülüşüne sebep olabilir.Ama benim gülüşüm asla birinin acısına sebep olmamalı.„
—Chaplin
“Benim acım birinin gülüşüne sebep olabilir.Ama benim gülüşüm asla birinin acısına sebep olmamalı.„
—Chaplin
Birisinin gerçek yüzünü görmek istiyorsanız, kendisine hiçbir iyiliği dokunmayan birisine nasıl davrandığına bakın!...
VeAnladımKi
Hayat bir ritimdir. Güneşin doğuşu, batışı, nabzın atışı, kalbin kan pompalaması hepsi birer ritimdir. Ritim ahenktir, uyumdur
Bil ki, İnsanın değerini varlığı değil yokluğu gösterir. Unutma, yokluğu birşey değiştirmeyenin, varlığı gereksizdir!..
İnsan, kullanılıp atılacak bir meta değildir.
Eline bulaşır, yüreğine bulaşır, vebaline bulaşır...!!
Karar verme anında doğru olan şey, yapabileceğin en iyi şeydir.İkinci en iyi şey ise kötü olan şeydir.En kötü şey hiçbir şeydir yapmamandır!
Hayatın en büyük hataları, başarıya ne kadar yaklaştıklarını bilmeyen insanların vazgeçmelerinden dolayı olur...
Kaygı verici DÜŞÜNCE, bir embriyo gibidir; oluştuğunda küçüktür, ama büyür ve daha çok büyür.Kısa süre sonra kendi kontrolünü eline alır!..
“Provası yok hayatın.Ne yeniden yaşamak mümkün, ne de yaşadıklarını silebilmek. Önemli olan,ilk defa değil son defa sevebilmek.” Oğuz Atay
“Hayattaki en büyük zafer hiçbir zaman düşmemekte değil, her düştüğünde ayağa kalkmakta yatar.” (Nelson Mandela)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)