Fala inanma falsız da kalma sözüne itibar eden bir millet olduğumuzdan dolayı her geçen gün yeni bir fal sistemi çıkmaktadır. Kahve falı, bakla falı derken son zamanlarda saatlerin anlamları adı altında bir fal çıkmış gibi görünüyor. Az çok fal baktırmayı seven birisi olduğumdan dolayı çift saatlerin anlamları üzerinde araştırma yaptım ve bunun gerçeklik oranının ne olduğunu tespit etmeye çalıştım. Bu olayım öncelikle tamamen düzmece olduğunu belirtmek istiyorum. Yazacaklarıma başlamadan evvel öncelikle hangi saat ne anlama geliyor gelin öğrenelim.

Saat Anlamları

01:01 > Seni seviyor
02:02 > Senden hoşlanıyor
03:03 > Sana aşık olmaya başlıyor
04:04 > Seni çok seviyor
05:05 > Senden nefret ediyor
06:06 > Kötü bir gün
07:07 > Seni sevmeye çalışıyor
08:08 > Güzel bir gün
09:09 > Seni üzecek
10:10 > Senden ayrılmayı düşünüyor
11:11 > Sana süpriz yapacak
12:12 > Seni kalpten seviyor
13:13 > Seni kıskanıyor
14:14 > Sana çıkma teklifi edecek
15:15 > Eski sevgilini göreceksin
16:16 > Seni aldatıyor
17:17 > Onunla ilgili düşündüklerin gerçek
18:18 > % 100 seni seviyor
19:19 > Seni öpmek istiyor
20:20 > Seninle evlenmeyi düşünüyor
21:21 > Seni düşünüyor
22:22 > Sana kahve ısmarlayacak
23:23 > Sana deli gibi Aşık
00:00 > Şuanda seni rüyasında görüyor

Gördüğünüz gibi çoğu çift gelen saatin kendisine has olan bir anlamı var. Bazı saatler olumsuzken bazı saatler olumlu olarak kabul görüyor ancak bu saatlerin anlamları tamamen kandırmacadır. Örneğin bir kişi 01.01 saatini gördüğü zaman “Seni Seviyor” anlamıyla karşılaşmaktadır. Aynı kişi 10.10 saatini görünce ise “Senden Ayrılmayı Düşünüyor” anlamıyla karşılaşmaktadır. İşte falın sahte olduğu da burada ortaya çıkıyor. Bir kişi aynı gün içerisinde bu saatleri gördüğü zaman sizce de bir sorun ortada yok mu? İnsanların bu tip fallara itibar edip ilişkilerini yok ettikleri bilinmektedir. Bu yüzden bu tarz şeylere itibar etmeyiniz.