İkimiz için hayırlısını diliyorum Sevdiğim.....
Bir şeyleri farklılaştırma arzum yok. Bir yere varmaya çalışmıyorum. Ne kendimi kanıtlama teraneleriyle hasır nesirim, ne somut beklentiler içindeyim. Merkez efendi 'nin dediği gibi ; "Her şey zaten dengede ve ahenkte, canım efendim. Her şey zaten merkezinde..."
Tüm güzelliklerini biliyorum. Tüm kaygılarını, hırslarını, egona malubiyetlerini, acıkl......arını da biliyorum. Seni olduğun gibi tüm artılarınla ve tüm açıklarınla seviyor...um. Bir şeylere karşılık beklememenin en güzel taraflarından biri de budur. Karşındakini değistirmeye, sana uydurmaya, istediğin sekle sokmaya kesinlikle kalkışmazsın. Kimileri böyle iki kişilik bir sevdayı, bu kadar yoğun bir halde tek gönülde yaşatmanın acısı, yokediciliği çekilir mi diyor.. oysa ben acısına da mutluluguna da o kadar cok alıştım ki..
Mis gibi geçinip gidiyoruz.. sızısına karsı bir çeşit bağısıklığım var artık..
Hem hayalimdeki sen daha özgür.. istediğinde istediği yöne gidiyor.. tutsak ya da mecbur değil sorumluluklarına.. her şeyi bir tek kendi gönlü istediği için yapıyor.. hayalimdeki sen belki daha mutlu.. hep mevsimi yazda, hep güneşi daimi.. Hem karşılıksız ve beklentisiz sevmenin bir duruluğu, apayrı bir güzelliği var..
Kendine has bir doğallığı, sevdiğini feth etmelik bir kale gibi gormeyen, kibirsiz bir hali var..
Ne kadar uzağımda olursan ol seni cok seviyorum..
Dünyamızın kirini, ikili ilişkilerin savaşlarını, sahiplenmelerin getirdiği kıskançlıkları ve yıkımları bize bulaştırmıyorum....