Selamun Aleyküm,
Sohbet sunucusunda görevli olduğun sitenin forumu olduğunu görünce, oraya da üye olayım dedim. Gerçi daha önceden biliyordum buranın varlığını ama üye olmak bugüne kısmetmiş. Herkese iyi forumlar dilerim.
Saygılarımla,
Selamun Aleyküm,
Sohbet sunucusunda görevli olduğun sitenin forumu olduğunu görünce, oraya da üye olayım dedim. Gerçi daha önceden biliyordum buranın varlığını ama üye olmak bugüne kısmetmiş. Herkese iyi forumlar dilerim.
Saygılarımla,
~ Sevdiğin kadar sevilmezsin, sen onu bi geç! ~
Hoşgeldin,
sadece üye olmakla kalmaman ümidiyle...
Ayrıca mesaj düzenlemeye bastığımızda mevcut cümle gözükmüyor. Forum adminine gereksiz sıkıntılarımızı bildirdik ama hiç oralı olmadı, çıt yok. Böyle olursa burada devamlı durmam düşünülemez zaten. @Ariana
~ Sevdiğin kadar sevilmezsin, sen onu bi geç! ~
@KarasaL öncelikle hoş geldin. yukarda forum admini oralı olmadı demen hiç yakışı kalmamış :) çünki akşama kadar pcde yoktum oldugumda destegimi zaten biliyorum ki hatalari soyemene gerek yok bunlari zaten biliyoruz ki forumu alalı 3 gün olmuş dogal olarak düzelmeler yapılıyor boyle kafadan devamlı durmam gibi kelimeler yakışmamış dileyen gelir dileyen gelmez kimseyi zorla tutmuyoruz ama insanlar 7/24 pcde duracak ta degil 3 4 gün cvp almazsan derimki haklı :) ama gereklı açıklamayi serverden aldın zaten arkadasım
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)