Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu Çok Önemli Açıklamalarda Bulundu.
Sezon sonu kadar şampiyonluk yarışının devam edeceğini savunan Hamza Hamzaoğlu, "Kopma olacağını sanmıyorum. Ligin sonuna yaklaştıkça her takımın bir hedefi oluyor. Dolayısıyla her maç her takım için zor geçecek. Avantaj ya da dezavantajdan söz etmek doğru olmaz. Bugün ligin sonuncusu olan Balıkesirspor'la yapılan maçlar bile zor geçiyor" açıklamasında bulundu.
Oyuncularımı değil beni eleştirin diyen Hamza Hamzaoğlu, İstanbul Başakşehir maçında Yasin Öztekin - Dzemaili değişikliğini yaparak hata yaptığını kabul etti.
"BENİ ELEŞTİRİN, FUTBOLCULARI DEĞİL"
"Kadromda 27 kişi var. 27 kişinin de çorbada tuzu olsun istiyorum. Her oyuncuma forma vermeye çalışıyorum" diyen bu yüzden birkaç hata yaptığını itiraf etti ve ekledi: "Eğer oyuncularımı eletirecek olsaydınız bu beni daha çok üzerdi. Beni eleştirin. Bu daha iyi"
FERNANDAO AÇIKLAMASI!
Hamza Hamzaoğlu Fernandao transferiyle ilgili olarak "Fernandao ile ilgili bana bir soru soruldu. Ligde beğendiğiniz oyuncu var mı diye. Gerçekten iyi bir oyuncu. Bu tamamen odaklandığımız bir konu değil. Gelecek sezona ben de burada kalırsam mümkün olduğunca az transferle girmeyi planlıyoruz" dedi.
FENERBAHÇE - BEŞİKTAŞ DERBİSİ...
Fenerbahçe - Beşiktaş derbisi hakkında da konuşan Hamza Hamzaoğlu, "Fenerbahçe-Beşiktaş çok önemli bir derbi. İki takım da çok iyi. İyi bir karşılaşma olacak. Oradan çıkan sonuçtan ziyade bizim oynayacağımız maç önemli" açıklamasında bulundu.
Haber: Emrah ŞEN - Futborsa.com.tr