Fındıklı Islak Kek:
Malzemeler:

* 125gr tereyağı
* 180gr bitter çikolata
* 1 su bardağı (165gr) toz şeker
* 4 yumurta, çırpılmış
* 1 su bardağı (150gr) un, elenmiş
* yarım su bardağı yoğurt
* yarım su bardağı fındık, kavrulmuş ve irice dövülmüş

Hazırlanması:

1. Fırını 175C'ye getirin. Küçük boy bir kaba yağlı kağıt serin.
2. Tereyağını ve çikolatayı bir tavada düşük ısıda eritin. Çikolatalı karışımı bir kaba alıp şeker ve yumurtayı ekleyin. Elenmiş unu, yoğurdu ve fındıkları da ekleyip karışımı kaba dökün.
3. Fırında kekinize kürdan batırdığınızda yapışmayacak ancak hala ıslak kalacak hal alıncaya kadar pişirin. Kendi kabında soğutup dilerseniz dondurma ve çikolatalı sos ile servis yapın.