2 hafta önce diziden ayrıldığını duyuran oyuncu diziye tekrar dönmüştü. Ancak Bozoğlu, sette sürekli kriz çıkardığı için diğer oyuncular tarafından hala istenmiyormuş. Peki Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir?

O Hayat Benim' dizisinde kriz büyüyor. fox tv'deki 'O Hayat Benim'in başrol Oyuncusu Yeşim Ceren Bozoğlu (Nuran) 2 hafta önce diziden ayrılacağını şu sözlerle açıklamıştı: "Nuran gider, kavga gider. Mesele para değil. Şeytanın şerri, zalimin zulmü, ahlaksızın ahlakı. Hakkımı helal etmiyorum."

İLGİNÇ GERÇEKLER ORTAYA ÇIKTI

Yeşim Ceren Bozoğlu'nun "Dizi sayemde ayakta. Rolüm artırılsın" diyerek isyan ettiği, daha ön planda olmak istediği iddia edilmişti. Yeşim Ceren Bozoğlu diziye döndü. Ancak bu isyanın arkasından ilginç gerçekler çıktı. Yeşim Ceren Bozoğlu sete geç geldiği için rol arkadaşları Ahu Sungur ve Zeynep Eronat ile sette tartıştı. Sözlü kavga büyüyünce sinirine hakim olamadı. İki oyuncunun yüzüne tükürdü. Yönetmen hamdi alkan duruma müdahale etmek istedi. Yönetmenle de kavga eden Yeşim ceren Bozoğlu seti terk edip diziyi bırakacağını açıkladı.

DİĞER OYUCULAR GİTMESİNİ İSTİYOR

Yeşim Ceren'in sahnelerini Hamdi Alkan çekmiyor. Yerine yönetmen yardımcısı devreye giriyor. Bazı oyuncular "Ya o gider ya da biz" diye isyanda. Olaydan sonraki bölümde 10 dakika görünen Yeşim Ceren Bozoğlu da durumdan pek memnun değil. Dizinin Haziran'daki finalini bekliyor.

Yeşim Ceren Bozoğlu kimdir?
9 Temmuz 1974, Ankara doğumlu olan Yeşim Ceren Bozoğlu Dokuz Eylül Üniversitesi, Güzel Sanatlar Fakültesi, Oyunculuk Bölümü mezunu, sanat yaşamına tiyatro ile başladı. Dokuz Eylül Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk bölümünü bitirdi.

Mezun olduğu yıl oynadığı tek kişilik “Kadınlar” adlı oyun ile Cumhuriyet Gazetesi ve Ayşegül Yüksel tarafından yılın genç kadın oyuncusu seçildi. Devlet Tiyatrosu, Şehir Tiyatroları, Duru Tiyatro gibi topluluklarda yer alan sanatçı, yönetmenlik de yaptığı tiyatro oyunlarının yanı sıra çeşitli sinema ve dizi filmlerde rol almaktadır. Tarık Akan, Haluk Bilginer, Güven Kıraç, Mazhar Alanson, Mehmet Aslantuğ,Zuhal Olcay, Oktay Kaynarca, Mehmet Ali Alabora, Emre Kınay, Hülya Avşar, Nejat İşler gibi her dönemin ünlü oyuncuları ile dizi ve filmlerde çalıştı.

Semih Kaplanoğlu, Ömer Uğur gibi ünlü yönetmenler ile çalıştı. Sayısız kısa filmde oynamıştır. Geniş Aile dizisinde Domuşuk Sevim karakterini canlandıran Bozoğlu’nun başrolünü oynadığı ve İpekyolu Film Festivali’nde “en iyi film “ödülünü kazanan Türkiye’de bir ilk olan doğaçlama sinema filmi Bahtıkara da 21 Mayıs 2010 tarihinde vizyona girdi.

Ayrıca profesyonel olarak oyunculuk koçluğu konusunda Türkiye’nin en tanınan ismi olan başarılı oyuncu Duru Tiyatro’da Türkçe, bir başka kursta İngilizce oyunculuk dersleri veriyor.

Mirkelam'ın Asuman Pansuman ve Rober Hatemo'nun Doludizgin adlı kliplerinde de oynamıştır.

2 Eylül 2007 yılında oyuncu Sinan Çalışkanoğlu ile evlenmiştir. 2010 yılında eşinden ayrılmıştır.

Oyunculuk hakkındaki deneyimlerini paylaştığı "Dersimiz Oyunculuk" isimli bir Kitap yazmıştır.

Son olarak 2014 yılından itibaren fox tv'de yayınlanan O Hayat Benim dizisinde Nuran karakteri ile büyük bir hayran kitlesi oluşturmuştur.