Arkadaşlarım Sana Bayılıyor

Kız arkadaşımızın arkadaşlarının görüşleri kadar ilişkiyi yıpratabilecek başka bir güç daha yoktur. “En yakın arkadaşı” için yeteri kadar iyi olduğunuzu düşünmezlerse, bekar hayata dönüp bir bar taburesinde ben nerede yanlış yaptım diye düşünmek an meselesidir. Sosyal çevrede kabul görmekle, omuzlarınızdan koca bir yük kalkmış olur ve geriye onay bekleyeceğiniz tek insanlar ailesidir, o da ne kadar zor olabilir ki?

Babama Ne Kadar Başarılı Olduğundan Bahsettim

Şu zamana kadar ailelerle tanışma konusunu gözümüzde öyle bir büyütüp sonra çuvalladık ki! Zaten nihayetinde de gerginlikten ve ne diyeceğini bilememekten karşımızdakine bırakabileceğimiz tek izlenim duygusal problemleri olan kayıp bir genç. Ama bundan kurtulabilirsiniz. Babanıza oturup erkek arkadaşınızın hayattaki başarılarını anlatın ( ne kadar küçük başarılar olsalar da). Böylelikle tanıştırdığınız adamın boş biri olmadığını, tuhaf anların gerginlikten kaynaklandığını, karşınızdakinin iyi biri olduğunu anlayacaktır.

Sen Spora mı başladın?

Spordan kastınız bir güzel arkamıza yaslanıp YouTube’da kedi-köpek videoları kovalamaksa, evet! Bu bizim yeni sporumuz. Evet ten sonra gelecek spor programın ne? Sorusunda biraz problem yaşayacağımız kesin, spora dair son aktivitemiz kız arkadaşımızla çıktığımız sabah yürüyüşüdür. Ama yine de bunu bir iltifat olarak kabul eder ve Call Of Duty oynarken düşman ateşinden kaçışlarımızın meyvesini verdiğini düşünürüz.

Bu Akşam Çok Yakışıklısın!

Bir bayana “güzel” de dersiniz, “tatlı” da, “sevimli” de. Ama bir erkeğe “sevimli” dediğiniz zaman ne oluyor biliyor musunuz? Erkeksiliği en az %87 azalıyor, içinde ki yüklü testosteron da kaybolup gidiyor. O erkeksi gözlerimize bakın, ellerinizi güçlü göğsümüze yaslayın, “Bu akşam çok yakışıklısın!” deyin ve böyle bir durumun ortaya çıkmasını engelleyin! Bu hissiyat size en az iki kadeh şarap olarak geri dönecektir.

Bana Gidelim mi?

Bu soruyu nerede nasıl sorarsanız sorun, alacağınız tek cevap var. EVET!