Fenerbahçe'den yaralı şoför Ufuk Kıran’a ziyaret! Yönetici Metin Doğan, hayatlarını kurtaran şoföre teşekkür etti ve kendisini Samandıra’da misafir etmek istediklerini söyledi.

Fenerbahçe yönetimi, silahlı saldırıda yaralanmasına rağmen otobüsü durdurmayı başaran şoför Ufuk Kıran’ı tedavi gördüğü hastanede ziyaret etti.

Ziyarette Fenerbahçe Yönetim Kurulu Üyesi Metin Doğan, tüm futbolcuların imzaladığı ve arkasında Ufuk Yazan 53 numaralı formayı Kıran’a hediye etti.

Ufuk Kıran ise, ziyaretin kendisini çok mutlu ettiğini belirterek, “Biz görevimizi yaptık. Orada kim olsa aynı şeyi yapardı. Bir faciayı önleyebildiysek ne mutlu bize” dedi.

Silahlı saldırı anında soğukkanlılığıyla büyük bir faciayı önleyen Ufuk Kıran, “Olay anında önce otobüse taş atıldığını sandım. Bu yüzden hemen orayı geçmek için hızlandım. Sonrasında kucağımda bir sıcaklık hissettim. Baktığımda her yerin kan olduğunu gördüm. Yoğun kanamam olduğunu görünce otobüsü yavaşlattım ve durdurdum. Ekip otosuna geçtim ve hastaneye getirildim. Sonrasını hatırlamıyorum. 10-12 yıldır bu işi yapıyorum. Geçmişte trafik kazası bile geçirmedim. İlk defa böyle bir şey başıma geliyor. Fenerbahçe Spor Kulübü’ne, Başkanına ve Yöneticilerine ilgi ve alakalarından dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

Ufuk Kıran’ın bugün ya da yarın taburcu olacağını belirten hastane başhekimi Prof. Dr. Tevfik Özlü, “Hastamız buraya geldiğinde yoğun bir kanaması vardı. Önce kanamayı durdurup daha sonra kendisini yoğun bakım ünitesine aldık. Cerrahi bir müdahalede bulunmadık. Beyinde ve gözlerinde herhangi bir hasar oluşmaması nedeniyle hastamızın son derece şanslı olduğunu söyleyebilirim. Kendisi zaten çok pozitif bir hastamız. Bundan sonraki hayatını etkileyecek bir sorun görünmüyor. Sadece yüzünde biraz ödem var. Bugün ya da yarın taburcu etmeyi planlıyoruz” ifadelerini kullandı.