SENİ ÇOK SEVİYORUM SEVDİĞİMM... Öyle bir tutuldum ki gözlerine Kör kütük bağlandım Bana her bakışında kilitlenip kaldım Tutuklu sevdan yüreğimde saklı bir mühür Anzısın çaldığın kalbim Ellerinde sonsuza kadar kelepçeli Dokunduğum her yerde kokladığım her gülde Saçlarının teninin kokusu var sevdiğim Bana aşkı mutluluğu Bu dünyada cenneti veren sevdiğimm Sen benim tutkum Sen benim hayallerim Özlemim, ı...şığım, gördüğüm en güzel rüyamsın Seni çok seviyorum Kuruyan toprağımda yağmurum Aldığım nefeste yaşam pınarım Seni çok seviyorum Sürekli değişen dünya’da Değişmeyecek Tek gerçeğim olacaksın ömür boyu. Fırtınalara bakar seni düşünürüm Belki esersin gönül limanıma ansızın Rüzgarlar kokunu getirir sevdiğim Ben hiç böyle yanmadım tutulmadım Kalbim böyle delicesine çarpmadı Seviyorum diye dağlara haykırsam, Sana sesimi duyuramam ki. Başını kalbinin üstüne koysam, Nasıl attığını bir hissedebilsen Seninle buluşup ellerini tuttuğumda , Heyecandan öldüğümü bir bilsen sevdiğim Hep seninle kalsam, yanında olsam, Seni sevdiğimi deliler gibi haykırsam Elimde olsa sevdiğim Gök yüzünden yıldızları indirip Başına taç yapsam Sana verebildiğim Sadece yüreğim ve senin için çarpan kalbim Hiç bitmeyecek Sonsuza dek sürecek sevdam var Üstünde gökyüzü Altında toprak olmak istiyorum Hem toprağım hem gökyüzüm oldun Kat ettiğim bütün yollarda anladımki Hayatımı paylaştığım tek insansın Seni çok seviyorum..mm..