Yavas yavas eriorum ... biraz sansim varsa buhar bile olurum ...
Yavas yavas eriorum ... biraz sansim varsa buhar bile olurum ...
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
"bir de şu iyi niyet dilekleri vardır ...kahreder insanı ...dünya ...yarın da değişmeyecek ...yaran ... yarın da geçmeyecektir ...sen de bunu bilirsin.. DE-Lİ-RİR-SİN."
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Akıllı kişi bilir ki, herkesten öğrenilecek birşeyler vardır.
Ve sen bilmezdin be Adam ... her gece seninle dualarda bulusurdum ...bende biraktigin tatli tebessumle her sabah sana yeniden aSk olurdum Simarirdim cocuklar gibi ... gulerdim sokaklarda ... herkes tuhaf tuhaf bakardi ...bilmezlerdi ki benim solumda bir yoldasim vardi ... (..Vardi ..)
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
"Aşk mı? Çok abartılıyor. Biyokimyasal açıdan, çok miktarda çikolata yemekten farksız." - Devil's Advocate
Gecmise soyle bir bakinca ...tek bir anini bile hatirlamak istemeyecegim onlarca Sey yasamisim ...Ayni gecmiSe daha dikkatli bakinca ne guzeL Seyler varmiS ...
onlari hic yasamamiSim ..
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
İnsanları gözünüzde büyütmeye gerek yok.. Dolu zannettikleriniz boş , Boş zannettikleriniz dolu çıkabilir.. Sayfalarca yazanın, saatlerce konuşanın etkisi olmazda, iki kelime edenin yankısı unutulmaz.. En zor anlarda gelen "Nasılsın, iyimisin" sorusu gibi..!
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
- yapildigi siradan anlatilmayan ... is isten gectikten sonra duyulan pismanligin ise bir ise yaramadigi hatadir ....
en fazla alirsin bi kamyon ... yazarsin arkasina .... " uzun bir yol gibisin ... gozumde buyutmusum " diye ..hor gormeyin hemen aay ne igrenc falan diye, .... dedim ya pismanliga care yook boyle sacmalalaktan baska ....
oyle iste ...
Konu aylecA tarafından (01.Temmuz.2016 Saat 09:17 ) değiştirilmiştir.
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Her kalan yuregindeki acisiyla bekler ...gelmeyecegini bile bile ...sevmeyecegini bile bile ...Ve bekler...
Yani diorum ki basimizdayken fark etmedigimiz bir cook ayrinti takilir hafizalara... Oysa ne
guzelmis yasanilanlar dersiniz ...Ne cok sevmisim dersiniz ..Ve belki de hicsevilmediginizi fark edersiniz ...En acisi da budur ya zaten ...Sevilmedensevdiginizi fark ettiginizde beyninizi yer binlerce soru. ...Baslarsiniz cevabi ...besbelli olan sorulara kendinizce cevap aramaya ...
Ve sorgulama zamanigelir kendinizce.. Oysa unutursunuz birSeyi aSk
Sorgulanmadan Yasanmalidir .. ( yapamadigim biSey )
Baktiginiz her yer "onda" biter... Aynadaki
goruntunuzde bir yansima ... gecelerin ayi ... gündüzlerin gunesidir "O" ...
Ve son cumleler dokulur artik dilinizden ... "O" Mutlu Olsun Yeter ..Diyebileceginiz birSey kalmamistir cunku ..
Sessizlik kalir geriye biten bir sevgiden ... Ve Ayrilik ipi kalir boynunuzda ...Sanki biri ha cekti ha cekecek ...
Durdu sanirsiniz zaman
ha bitti ha bitecek ... Ama ne zaman durur nede o ip cekilir ...Hayat devam ...edior
Bitecek sanirsiniz aciniz bitmez .. Sadece bir yerlere saklanir yureginizde ...Bir
Sarkida bir siirde ..ve belki de bir sozde kanamaya hazir bir yaradir "O"
Yürekte Kapanmaz Bir
Yaradır Artık "O" ..
OyLe iSte ...
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Aslında kimse silmez kimseyi ;
içten yazılmamış her yazı zamanla uçup gider ..
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)