İçten içe sev konuşmayalım hiç kelimeler bozmasın aramızı.
Deneysel bir sevgi istiyorum. Hem bunu itiraf ettiğinde masada çayı bırakıp da kalkamam. İçimizden sevelim.
İçten içe sev konuşmayalım hiç kelimeler bozmasın aramızı.
Deneysel bir sevgi istiyorum. Hem bunu itiraf ettiğinde masada çayı bırakıp da kalkamam. İçimizden sevelim.
Sana tek sorunu anlatiyim'mi gunluk Beni sevmediler cunku ben yanlis bi aSk yerine yalniz bi hayati tercih ettim ... İnsanlari umursama cunku dunyada 7 milyar insan 14 milyar yuz var ... Hepsi senin icin farkli dusunur sen onlarin ne dusundugunu umursama ...Sadece seni iyi bilenleri hakli cikar ... Kotu bilenler icin biSey yapamazsin kafalarina girip dusuncelerini degistiremezdin ...Deneme uzulursun ...
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Baktim saat 09:00 yatakta tembellik etmeyi severim hemen zip diye kalkamam yataktan ... bir o yana bir bu yana donerim ... biraz hayal kurarim... Soyle'mi olsa boyle'mi olsa. ...
Ama bugun gozlerimi acar acmaz zipladim yataktan ... Gunes dogmus ... Ama hava butlulu gunes'li ...Actim pencereyi Ohhh Missss ...Bugun pazar etrafta tam bir sessizlik.. Bahcede bi kactane kus sesi ...
Pencereden baktim gunes goz kirpti sanki Gunaydinnn Gunaydinnn... iyi ki geldin..iyi ki dogdun yine bu sabah yeniden ..
Bugun ise yuruyerek'mi mi gitsem birlikte yurusek seninle ne dersin ..? Tamam der gibi goz kirpti bana ... :)
Girdim banyoya baktim aynaya bir begendim kendimi ... icim disimda nerdeyse .. o ne güzel yanaklar oyle ... al al olmus dedim sevdim kendimi ...yine ergenligim uzerimde ... Yine ergenlestim ...
Ahh ne giysem ne giysem gunesin yanina yakismam lazim.. actim dolabi .. Evet bugun gunesin butun renklerini tasimam lazim ..
Pantolon yesil olsun gomlek mavi hadi montum da mor olsun .. sari da olmali.. ayakkabımda renkli olsun bordo olsun, kırmızı olsun lacivert olsun ama renkli olsun..
Uydu mu ...? Olsun.. Uymasın ne olur ki ..? Rengarenk olsun.. Benim gibi olsun..
Kupeleri unutmayalim ... Soyle sallansin SIKIR SIKIR degsin arada bir boynuma.. Oksasin boynumu ...halka halka mi olsa acaba ..? Kocaman cingene misali..
Disarisi mis her yer ilk bahar kokusu .. herkeste bir telas .. bugun pazar kahvalti telasi besbelli..
Gunayyydinn ... Gunnayydin.. Size de gunaydin ...Herkese gunaydinn ..Daglara ... Taslara ... Kuslara ..herkese gunaydinnl'lar ...Hayat ne güzel..
Aaaa o da ne ..! kulaklıgimi unuttum muzik dinlemeden olur mu ..? Amannnn dedim sonra ... Olur neden olmasin ben soylerim olur biter ..icimden mirildanirim birSey'ler ...Yuruorum miss gibi havayi ..cekerek icime ...içim KIPIR KIPIR .. musmutlu.. Gunaydiiin her gune.. Gunaydiin hayat ..gunayydiin aSk ..gunayddinn ...
Bugun kimse bozamaz keyfimi hatta yarin.. Obur gun ... yasadigim her gun ..
.... Blaa Blaaa Blaaaa .... Yapmiyimda inip mutfaga kahvalti hazirliyim :) gerisini sonra dusunuruz gunlukcumm gsrz :)
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Vaktinde tek kelimeyle alacağınız gönlü,
Vakti geçtikten sonra destan yazsanız alamazsınız.
İyi insanlar kaybetmez , kaybedilir.
Güzel günler göreceğiz ama önce bir çay içelim..
İyi insanlar kaybetmez , kaybedilir.
mutluyum ..
3 gundur hava fena deil ..kalin kabandan siyilioruz yavas yavas ...ince ceketlerle .. gunes gozluklerimiz'le icimiz Kipirdanmasiyla ..hepimiz daha bi guzel ..daha bi rahatiz ..
bi de su var
Sarkida dior ya ..."yediden yetmişe herkes mutlu yaşasa dünyada"
bu niye bu kadar zor .. insanlik tarihinin basindan beri hem de ..
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
bu ne minnacık okunmuyor
@aSk
@KurthaN asagidan basla orda 235 yazmisim
sonra turk 236 yazdi
sen direk 238 yazdin
sonra ben 238 yazdim
inatlasma benle :)
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)