Gunler cabuk biter derler .. Ainen oyledir..okumaya basladigin ve cook sevdigin icin bitmesini hiic istemedigin bir roman gibidir boyle gunler .. Ama herSeyin birgun sonu gelir .. sen ne kadar bitmesini istemesen de .. o anı doya doya yasamak icin zamani durdurmak istesen de..Yani sen o kitabi cook sevdin ve bitmesini istemiosun diye okumayi birakip bi kenara koyup izlemek kadar sacmadir .. o anı durdurmak istemek ..
Her seye ragmen o kitabi bitirmek ve o guzel anıların gecio gitmesine izin vermeliyiz .. Cunku hayat ne olursa olsun yasamak icindir .. Suanda gidip gezmek varken oturmus balkona arabalarin sesini dinleyerek bunlari yaziorun .Ah aSk sen insani sair yaparsin .. :)
Konu aylecA tarafından (25.Şubat.2018 Saat 15:17 ) değiştirilmiştir.
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Sevgili gunluk ..sana bu satirlari yazarken..delirmenin bir adim otesine geçmis olmanin hakli gururunu yasiorum ..! Saat 10:05 ve ben an itibariyle zıvanadan ciktim Feci halde birilerine dalasim var ..
BirSeyleri firlatip atmak ya da bardak .. Tabak ..canak kirmak kesmeyecek beni... Ciddi ciddi kavgaya karismaliyim ...
Bildigin saglam bir cete varmi gunluk ..?
Tanidigin falan varsa bir guzellik yap .. beni de alsinlar yamaclarina .. Benden coook iyi cete uyesi olur bak .. vallahi... Sen bir tanistir bizi amcalarla .. pisman etmem ..yuzunu kara cikarmam bilesin.
Bu hiddet ve siddet patlamasinin nedenini ben de bilmiorum sorma onun icin ..
Birikim diyelim ya da tercubeler .. Yok be kivirmayalim .. atilan kazik'lar diyelim de ... alem durustluk gorsun .. Yoook ya yeni yemedim bu kazik'lari uzun zaman oldu aslinda ama gazmi zordu sanirim ...daha yeni yeni idrak ediorum yarattiklari rahatsizligin ... Oyle sodayla gececek bir durum da yok ortada... Hani bir garklasam rahatlayacagim diyebilseydim keske lakin diyemiorum .. Onun yerine cook sevdigim Kucuk İskender'den .. Bana attıginiz kaziklari biriktiriorum bir bir... Geri dondugunuzde sizi oturtacak yerim olsun diye ... adlı guzide eseri soyluorum ...
Canim acior sanki gunluk ... Hani gecip karsilarina ..
'' SIKMAYIN avucunuzun icinde kalbim o benim bee acior iste '' diyesim var... Anlayan olur mu bilmem ama soylegecegim yine de... Soylemekle kalmayip avaz avaz bagiracagimm hem de ...
Yoook be gunluk saka yaptim inanma sen bana... Ne bagiracak kadar gucum var .. ne de cete islerine girip kafa yaracak cesaretim...
Gel İyisimi, kahve yapayim kendime .. bir de sigara yakip .. muzik listemden bir parca seceyim gozum kapali ... Ne cikarsa bahtima diye dinleyeyim... Hatta sen de benimle dinle gunluk ..
Hadi o vakit grsz sonra ... ☕🎼
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Bazı şeyler buraya yazılmıyor ama çay bardağına dolduruluyor..
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Kaybetmekten mi korkuyorsun; kaybet.
Düşmekten mi korkuyorsun; düş.
Yaralanmaktan mı korkuyorsun; yaralan.
Sonra iyileş.
Yeniden kalk.
Yeniden başla.
Yeniden sev.
Yeniden âşık ol.
Bir daha mı düştün?
Bir daha kalk.
Er ya da geç, beklediğin gelecek.
Er ya da geç aradığın seni bulacak.
Ama sen bir kez yıldın mı, korktun mu,
Maskeni yüzüne geçirip kalkanlarını kuşandın mı, o zaman bitecek.
Beklediğin her ne ise asla gelmeyecek!
Çarşambayı sel aldığına göre bir yar sevsem el alacak o yüzden yalnızlığa devam :))
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
YanLış anLama ama ;
ÖyLe güzeL güLünmez !!!
sevgili gunluk gorusmeyeli nasilsin ..?
beni soracak olursan ...donuorum ALLAH'mm bu ne soguk .. Sabah pencere'yi actim yine hafiften kar yagmis .. Cook usuorum cook oyle boyle deil ... Aliskin deilim ben gunluk bu soguya sanki sibirya'da oturuoruz kayak kiyafetiylemi gezelim gunlukcugummm ...
Asil felaket haberi sona sakladim .. malum bu kis yiyip yiyip yatmaktan vucuduma bir miktar kutle transferi oldu .. ben de kara kara giyinip bunu kamufle etmeye calisiorum ... ama nereye kadar .. soguk bir yandan gobis bir yandan ...her sabah dolabin basinda ne giyecegimi dusunuorum .. taaaa ki ...bugun cook cici bir arkadasim Acelya sen kilomu aldin diyene kadar ... eveeeet kilo aldim ...eveeet aldim ... mutlu muyum ..? hayir iyi mi oldu ..? hayir ama olduuu .. gitmelerini istiyor muyum ..? eveeet ama yuzsuz Seyler geldikleri gibi gitmiorlar ki ...
neyse gunluk bu tatsiz konuyu kapatalim ..derin bir nefes aliorum ..sinirlenmiorum gunluk ...insanlari ve hayati sevmeye devam ediorum .. Opuorum hatta ..
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Son gunlerde hic icimden gulmek gelmio gunluk ... Iyice somurtkan bi kiz oldum ben ..
Cevremdekiler de beni gulerken gormeye alsIk olduklari icin bu halimi begenmiolar ... bi sorunun var deyip duruolar .. Aslinda yook anlatamiorum herkes kafasina gore yorumluor aSıksın evde problemlerinmi var vs vs vs ...deil hicbiri deil .. Hastalik ..uykusuzluk.. yorgunluk.. monotonluk ve mevsimin verdigi agirlik ...hepsi bu yani neden anlamiorlar zorla gulemem ya .. Demi gunluk sen beni anliosun ..
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)