Portaledge Otel, sudan yaklaşık 60 metre yüksekliğinde uçurumun kenarında konaklamak isteyen çiftler için gecelik 500 euro ile yamaç kenarı oteli hizmeti veriyor.
Organizatör Sam Farnsworth: ‘’60 metre yükseklikte dar bir tuval üstünde tatil yapmak insanara heyecan veriyor’’ dedi.
Kayaların üstünde aşk? Bir halata bağlı tuval üstünde, uyumak ve denizi seyretmek nasıl olur. Bence denemeye değer.
Tabi bunu için 60 metre yükseklikte ipe asılı kalacak cesaretiniz ve 500 euro paranızın olması gerekli
Kuzey Galler bölgesindeki ‘Portaledge Otel’ bu otel size bu hizmeti veriyor.
Sabah kahvaltısı ve sıcak yemek servileri var.
Ajanslar bu otelin tanıtımını yaparken ’60 metre yükseklikte uyanmak oldukça heyecanlı’ şeklinde tanıtımını yapıyorlar.
İşin fikir sahibi Sam, uzun süre uçurum kenarında tırmanırken Güney Amerika’da oldukça yaygın olan bu fikir aklına geliyor.
Sam: ‘’İlk başlarda sadece dağcılar için düşünmüştüm fakat fikri ortaya çıkarırken bu ülkede heyecan arayan binlerce insan olduğunu düşündüm ve bunu herkese yaymaya karar verdim. Geçen yaz açtım, birkaç çifte hizmet verdim. Bu yaz işlerin daha iyi olacağını düşünüyorum. Başlangıçta garip gelebilir ama oraya inince gerçekten çok heyecanlı