Hayatıma giriyorsan eğer bir iz bırakmalısın bende... Baktıkça seni hatırlyacağım bir şeye sahip olmalıyım. Eksik veya buruk değil... Dokundukça içimi acıtacak ve kahretsin ile başlayan cümleler kurdurmayacak bir iz bırak bende... Biliyorum gideceksin. Herkesgidiyor günün birinde, vakit geldiğinde... Ama ne olur sen herkesten farklı ol, herkes gibi gitsen bile!
Benden gidişin bekleyişlere ve acılara gebe olmasın... Acıtmasın herkes gibi... Acımasın için.... Vazgeçilmez olmaya uğraşma bende... Unutulmayan olmaya çabalama... Aniden gir hayatıma herkes gibi... Ama çıkışın sessiz ve derinden olsun... Soru işaretlerine gebe bir gidiş istemiyorum.... Beklemek istemiyorum... Herkes gibi olmak, özlemek istemiyorum...
Git... Herkes gibi olmasın gidişin... Yaralamaya uğraşma beni... Çünkü sendeki yaralar benim değil... Ben ne ilacı olmalıyım yaralarının nede sebebi... Sessiz ve yorgun kalbinin uğrak yeri değil benim limanlarım...
Su gibi gel bana... Öyle duru, öyle yalansız... Güzel gözükmeye çabalama, hoş olması için uğraşma.. Bırak gerçek tüm çıplaklığıyla vursun yüzüme... En başında aksın gözyaşlarım... İlk ve son kez senin için dökülsün... Ben senin için çoktan herkes gibi olsamda, sen olma sevgilim... Benzemesin izlerin... Herkesin bıraktığına!