USB Diskten Windows 7 Kurmak

USB Diskten Windows 7 Kurma - USB Diskten Windows 7 Nasıl Kurulur - USB Diskten Windows 7 Kurma detaylı anlatım

UYARI!!: USB den windows 7 kurmak için öncelikle bilgisayarınız "USB BOOT" özelliği olması gerekir.. Bilgisayarınızın USB BOOT özelliğini öğrenmek için; USB Bellek (Flash Disk) takılı iken bilgisayarınızı yeniden başlatıp "BIOS" ekranına girin. "BOOT" menüsünde USB Bellek' i (Flash Disk) görebiliyorsanız veya "USB HDD" seçeneği varsa USB DISKTEN bilgisayarınıza sorunsuzca windows 7 yi kurabilirsiniz!!

,,,Bootable USB DISK İçin Gerekli Birimler,,,

1) En az 4 GB'lık bir USB bellek

USB bellek deki bilgilerinizi mutlaka yedek alın.. Yedek aldıktan sonra USB belleği biçimlendirin..

--------

2) Orjinal Windows 7 .iso Dosyası

Kullanacağınız .iso dosyası mutlaka orjinal olmak zorundadır.. çünkü program sonradan yapılmış .iso dosyasını kabul etmemektedir.. Windows 7 orjinal .iso dosyasını aşağıdaki konudan indirebilirsiniz..

3) Windows 7 USB DVD Tool

USB Disk yapımında kullanılacak programdır.. Programı aşağıdaki linkten indirebilirsiniz..

Burdan Download Edebilirsin ( Direkt Link )

,,Bootable USB DISK Hazırlama,,,

Öncelikle bilgisayarınıza yukarıda indirmiş oldugunuz "Windows 7 USB DVD Tool" programını kurun.. Kurulum tamamlandıktan sonra aşağıdaki adımları izleyin..

ADIM 1

Windows 7 USB DVD Tool programını çalıştırın.. Gelen ekranda "Browse" butonuna tıklayın ve indirmiş oldugunuz "Orjinal Windows 7.iso" dosyasını gösterip "Next" butonuna tıklayın..

ADIM 2

2. Adım ekranında iken, en az 4 GB belleği olan flash diski bilgisayarınıza takın ve "USB device" butonuna tıklayın.