Resmi Gazete'nin 14 Nisan 2015 Tarihli sayısında Milli Eğitim Bakanlığı tarafından Öğretmen Atama ve Yer Değiştirme takvimi açıklandı. 14 Nisan 2015 Salı 08:48
Resmi Gazete'de bügün hangi önemli kararlar yürürlüğe girdi? Öğretmen atamaları ile ilgili beklenen takvim Resmi Gazete'de yayınlandı. MEB 2015 Atama ve Yer Değiştirme Takvimi'ne göre 2015 özür grubu atamaları 1 Temmuz 2015-30 Ağustos 2015 tarihleri arasında gerçekleştirilecek. 14 Nisan 2015 Tarihli ve 29326 Sayılı Resmî Gazete YÜRÜTME VE İDARE BÖLÜMÜ YÖNETMELİKLER — Adnan Menderes Üniversitesi Nanoteknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği — Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Oğuz-Türkmen Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği — Çankaya Üniversitesi Satın Alma ve İhale Yönetmeliği — Doğuş Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliği — İstanbul Medipol Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik — Kadir Has Üniversitesi Lisansüstü Eğitim ve Öğretim Yönetmeliğinde Değişiklik Yapılmasına Dair Yönetmelik — Koç Üniversitesi Geç Antik Çağ ve Bizans Araştırmaları Uygulama ve Araştırma Merkezi Yönetmeliği — Sabancı Üniversitesi Satınalma Yönetmeliği TEBLİĞ — Özelleştirme Yüksek Kurulunun 19/2/2015 Tarihli ve 2015/12-1 Sayılı Kararı YARGI BÖLÜMÜ YARGITAY KARARLARI — Yargıtay 3. ve 12. Hukuk Dairelerine Ait Kararlar İLÂNLAR a - Yargı İlânları b - Artırma, Eksiltme ve İhale İlânları c - Çeşitli İlânlar – T.C. Merkez Bankasınca Belirlenen Döviz Kurları ve Devlet İç Borçlanma Senetlerinin Günlük Değerleri Öğretmen atamaları ile ilgili beklenen takvim Resmi Gazete'de yayınlandı.

Rota Haber