ÖnceLikLe Merhaba ArkadaşLar..
DostLuğa Neden İhtiyaç Duyulur. Başlığı altında bir konu açmak istedim.
Herkesin bu konu hakkında fikir belirtmesini temenni ediyorum.. Kendi fikrimi en son belirteceğim.
Şimdiden teşekkürLer.
ÖnceLikLe Merhaba ArkadaşLar..
DostLuğa Neden İhtiyaç Duyulur. Başlığı altında bir konu açmak istedim.
Herkesin bu konu hakkında fikir belirtmesini temenni ediyorum.. Kendi fikrimi en son belirteceğim.
Şimdiden teşekkürLer.
Dostluk Ilişkisi Kurmak Için Kişiler Arası Zorlu Bir Süreçle Olmaktadır. Her Bireyin Yakın Cevresinde, Yaşadığı Memleketinde Ve Bir Cok Ceşitli Yerlerde Arkadaşları Vardır. Ancak Dostluk Kavramı Arkadaşlık Ile Karıştırılmamalıdır, Bir Kişi Cok Fazla Arkadaş Edinebilir Ama Bunların Dostluğa Dönüşmesi Emek Ister Zaman Ister. Dostluk Kavramında Karşılıklı Fedakarlık, Güven Duygusu, Ozveri Gibi Nitelikler Bulunmaktadır. Bu Sartları Göz Onüne Aldığımızda Gerçekten Zor Kurulan Dostluklara Insanlar Cok Onem Vermektedir.Dostlar Bizim En Yakınımız Gibidir, Kötü Bir Günümüzde Yardıma Koşan Ilk Onlar Olur, Dara Düştüğümüz Vakitte Imdadımıza Ilk Onlar Yetişir. Birey Bu Nedenle Her Zaman Dost Ilişkilerinde Karşılıklı Minnet Ve Güven Duygusu Taşır. Birey Dostunun Yaptıklarını Unutmaz Yeri Gelir Oda Aynı Sekilde Koşar Bu Sebeple Dostluklara Cok Onem Verilir.
Dostluk Kavramı Sadece Zor Günde Değil Gündelik Hayatta, Yaşamın Içinde Yakınında Olan, Seninle Birlikte Gülen Kişilerdir. Hangi Yönüyle El Alırsak Alalım Dost Kavramı Bizim Toplumumuzda Ayrı Bir Yere Sahiptir Ve Onem Verilmektedir.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Forumumuzda Türkiye Cumhuriyeti yasalarına ve genel ahlâk kurallarına aykırı yazılar yazmak kesinlikle yasaktır. Telif hakkı içeren mesajların yazılmamasına özellikle dikkat edilmelidir. 5651 Sayılı Yasa gereği forumumuzda yazılan mesajlardan doğabilecek her türlü sorumluluk yazıları yazan üyelere aittir. Şikâyetleriniz ve diğer konular için bizimle iletişime geçebilirsiniz.