Dolar 2.70’i aştı. Eee gayet normal. dolar fırladı diye bu ülkede iktidar değişmişti bir zamanlar!
Demek, yeni Türkiye bu işlere
alıştı. Bu da güzel bir şey. Ya da böyle isteniyor ama borcu olanlar için durum öyle mi?
Bakın yükselen dolar haberinden sonra Fatih Portakal ekrandan samimi itiraflarda bulundu:
“Kendimden örnek vereyim. Dolar borcum var. Yükseliyor
nasıl ödeyeceğim,
çok merak ediyorum.
Dolar planlandığımdan fazla arttı.”
Gece haberlerini de sunar belki, hani oradan da para gelir! Fatih Portakal acaba ne kadar bu borç? Dillendirdiğine göre epey var galiba!

ŞÖHRETLİ ÇİFTLERİN ŞÖHRETSİZLİĞİ!
“Bütün Türkiye’nin önünde” diye cümle başlayınca, bu ‘şöhretin’ ifadesi oluyor. Şöhret sadece ekranda olmuyor.
Şöhret, gündüz kuşağının bütün programlarında bir görüntü karesinde yer almak kadar basit.
Esra Erol’daki Hakan ve Seba çifti de öyle. ‘Kaynana Semra’ oğlu ve gelini gibi. Çift, tantanalar sonunda evlenecek kıvama gelmişti. Erol’un ekibi bir senaryo yazmış, yeniden ortaya çıktı. Birbirlerine ‘şaka’ yaptılar. ‘Seni istemiyorum’
şakası, sonra hep beraber evlilik teklifine şahit olduk, 70 milyon yani!
Ev ahalisi “Bu şaka değil, ayıp” dedi.
Biz daha çok izleriz Hakan ve Seba çiftini. Daha önlerinde uzun bir yol var.
Şöhretsizlik için zaman çoook!
DİZİDE ALKIŞLIYORUZ
‘Poyraz Karayel’de ‘Zafer’, kızı ve ‘Ayşegül’ hastanenin önündeler. Giriş kapısının duvarında bir baskı dikkat çekiyor. CHP’nin ‘Milletçe Alkışlıyoruz’ reklamı...
Çekim ekibinin görmemesi mümkün değil. Tesadüfen kareye girmemiştir! Bu durumda diziye CHP girmiş olmuyor mu? Dizinin her partiye eşit mesafede olduğunu düşünerek, ilerleyen bölümlerde mekanlarda, ‘böyle operasyonlar’ın olmasını bekliyoruz!
ÜÇ EKİP İÇİN İZLENİR
NTV spor La Liga maçlarını veriyor.
Bu haftanın listesine baktım.
Barcelona, R. Madrid ve A. Madrid maçları cumartesi günü. Cuma,
pazar, pazartesi maç var.
Peki bunlar izleniyor mu? Zannetmiyorum. Bir zamanlar Milan, Juventus, Roma, Inter diye takip ettiğimizİtalya Ligi ne durumda? Aklıma bu geldi.
SESİ GÜZEL Mİ?
‘Sesi Çok Güzel’, FOX’un epey üzerinde durduğu bir Yarışma...
Sibel Can, Sertab Erener ve Gökhan Türkmen jüri üyeleri. Yarışmanın özelliği stüdyo kadar, jürimizin dinledikleri seslerin sahiplerini evlerinde ziyaret etmeleri ve o sırada mahalleliyle diyalog kurmaları.
Bu mahallelerde milletvekili aday adayı gibi dolaşmak haddinden fazla olmuş.
Şarkı söylemeye vakit kalmıyor. Biraz
azaltmak da fayda var.
Sattıkları albüm, doldurdukları salonlar, gazinolar vs. hesaba katılarak seçiliyor
bu isimler ama ekran bir başkadır.
Ekran çok satanın çok izlendiği bir yer
değildir. Unutmamak lazım.

Sina KoloğluReyting canavarı