Seni bilmem AmA ben kArArlıyım Şu gArip sevdAdAn cAyAlım gitsin Bu AŞktA senden çok ben zArArlıyım Bir kumAr oynAdık diyelim gitsin İçimde bir his vAr benden pes diyor OlmAyAn duAdAn ümit kes diyor MAdem ki bAhtımız böyle istiyor KAderin emrine uyAlım gitsin Seninle burcumuz tutsAydi keşke Balıklar bir bAşkA koçlar bir bAşkA YArını olmAyAn hAyırsız AşkA Ayrılık nikAhi kıyAlım gitsin FArzet ki bir rüyA gördük ikimiz Gerçekte bu hissi tAnımAdık biz Böyle bir mAsAlı yAşAmAdık biz Bir vArmış bir yokmuş sAyAlım gitsin MArifet feleğin elinden çıkmış DünyAdA bAskA bir terzisi yokmuş Keremi Aslıyı nArınA yAkmış Atesten gömleği giyelim gitsin TiryAki gönlümden olmAsın kuşkun Tek sAnA müptelA tek sAnA düşkün ArdındAn bir Agıt yAkAlım Aşkın Adını elvedA koyAlım gitsin......... ÖLÜMÜ BÖYLESİNE İÇTEN DİLEMEMİŞTİM şu kocaman dünyada bir seveni bulmuştum aşık oldum sanıp da sonunda kahrolmuştum yalnızlığımı paylaşacak bir gönül bile kalmadı kadermiş sözde bi kere bile gülmedi ölümü böylesine içten dilememiştim hayattan böylesine hiç bi gün bıkmamıştım sana bir çift sözüm war belki vicdanın sızlar sebebim oldun ya yüzünde güller açar... şimdi geride birtek kırılmış kalbim kaldı dermansız dertleriyle serserinin teki kaldı hatırlarsın sevgilim seni seven biri vardı sana sevgiden başka hiçbirşey tattırmadı... elveda derken sana bu yağmurlu akşamda gözümden yaşlar damlar şu anlamsız dünyamda senin kalbin taş tutmuş bunu iyi anladım boşver şimdi bunları ben çoktandır yalnızım