Magazin muhabirleriyle yıldızı barışmayan Okan Bayülgen, kendisini görüntüleyen gazetecilere sataşma geleneğini bozmadı
Okan Bayülgen, esmer bir kadınla Asmalımescit’te yemekteydi. Çıkışta gizemli arkadaşıyla ilgili soru soran muhabirlere “Basın kartınız var mı ki bu soruları soruyorsunuz?” diyen şovmen, muhabirler kartını gösterince “Kartınız olsa bile bana burada özel hayatım hakkında soru soramazsınız” dedi.
BEYOĞLU’NDA gazetecilerle yürüyen Bayülgen, sataşmaya devam etti: “Siyasilerin seks skandallarını ortaya çıkartsanıza. Niye onları çekmiyorsunuz? Biz sanatçılar kolayınıza geliyor. Yanlış bir şeyde terbiyesiz yazabiliyorsunuz. Ancak siyasetçilere böyle bir şey olmuyor.”
Bu kez hedefi siyasetçiler!
Okan Bayülgen, önceki akşam Asmalımescit ‘The House Cafe’de esmer bir kadınla baş başa akşam yemeği yedi. Çıkışta yanındaki kadın yerine, başka bir arkadaşıyla mekanı terk eden Bayülgen, kendisini görüntüleyen gazetecilere hakaret etti. Şovmen, kendisine bu yönde soru soran muhabirlere “Sizin basın kartınız var mı ki, bana bu soruları soruyorsunuz?” sözleriyle sert çıktı. Daha sonra İstiklal Caddesi’nde basın mensuplarıyla yürüyen televizyoncu, skandal açıklamalar yaptı.
Bayülgen, “İnsanların bacak aralarıyla ilgili haber yapmanın neresi şerefli olabilir? Siyasilerin seks skandallarını ortaya çıkartsanıza. Türkiye’de sanatçıların seviştiği kadar siyasetçiler de sevişiyor. Ancak hepiniz onlardan korkuyorsunuz. Niye siyasetçileri çekmiyorsunuz?” sözleriyle mesaj gönderdi.
EMRAH AKÇAAY