Hepsi benim yazımdır bazıları alıntıdır ve kesinlikle işe yarar herneyse...1.Farklı ol kısa hırkalar bolerolar giy.2.Çantan sırt çantası olmasın koldan asmalı olsun.3.Ayakkabılarını farklı mağazalardan al ve kesinlikle 1-2 UGG botun,en az 2 converse'n,birkaç tanede babetin olsun.4.Rahat ol kekeleme birisiyle konuşurken herşeyden bahsetme sadece sorusunun yanıtını ver.5.Sınavlara çok iyi çalış en kötü notun 70 olsun.6.Asla sınıfta cadoloz kızlar gibi olma bağarma sakin ol.7.Her gün parfüm sık hiç kimsenin kullanmadığı hoş parfümler olsun sakın ağır olmasın bayar,hafif ve hoş olsunki insanlara sizi hatırlatsın benim tercihlerim she is sexy,vanilya ve she's.8.Çok az Chanel Candy kullanın fazla değil ama çünkü bazıları kokusunu pek beğenmiyor.9.Parfümlerinizi okula getirin parfümün kokusu geçmeye başladığında tenefüste sıkarsınız.10.Hep aynı saç modelini yapmayın çoğunlukla salın ve taç takın her gün farklı bir taç.11.Hergün değişik aksesuarlar takın ben bir gün bilezik birgün saat takarım.Mümkünse aynı saatin değişik model ve renklerini alın böylece farklı olduğunuzu kanıtlarsınız.12.Beden eğitimi derslerinde eşofmanınız converse'lerinize uysun sakın uzun kollu bir t-shirt giymeyin hep kısa kollu ama şık t-shirtler giyin.Kışın üzerine hırka giyersiniz.13.Okulun serbert kıyafete izin verdiği günlerde kot giyin dar olsun ama paçası bol olsun fazla yerlere sürünmesin altına CAT ayakkabıları çok hoş durur bende mavisi var.T-shirt olarak ise uzun kollu veya yarım kollu giyin rengarenk kesinlikle olmasın ! Gri,siyah,beyaz renkleri olabilir.Eğer ben kot pantolon giymem giyorsanız yarım kollu bol bir elbise renkler pudra pembesi,mor,siyah,gri olabilir altına babet giyersiniz.14.Tenefüste hep kantine gitmeyin ! Hep yemek yiyiyormuşsunuz gibi gözükür.Ara sıra gidin ve sakın tost yemeyin ağzınız sucuk kokar.Kola veya soda gibi şeyler alın çikolatada olabilir.15.Okula diş macunu ve diş fırçası getirin çok acıktığınızda kantinden bir şey yerseniz dişiniz kokmasın.16.Okulda popüler bir eşya varsa mutlaka sizde alın çakma olmasın bir şekilde ortaya çıkar.Eğer bulamadıysanız benim vardı kırıldı gibi yalanlar uydurmayın gerçeği söyleyin.17.Okula bir moda akımı getirin örneğin değişik bir bot olabilir.18.Alışveriş yaptığınız mağazalar belli olsun sürekli değiştirmeyin benim tavsiyem Blue Jeans ve Moda Roma19.Kısa cevap olmayın ama uzun cevapta olmayın.20.Herkesi ispiyonlamayın adınızın şikayet kutusu olarak damgalanmasını istemezsiniz.21.Korkak olmayın eğer okulun bir efsanesi falan varsa araştırın.22.Dürüst olun yalan söylemeyin Yalancı olarak anılmak utanç verici birşeydir.23.Asla derste bacak bacak üstüne atmayın.Öğretmeniniz görüp kızarsa utanırsınız.24.Asla minik hanım olmayın.Kırmızı rujlar falan sürmeyin.bir göz kalemi ve dudak kremi ile herşeyi çözersiniz.25.Sivilceniz varsa utanmayın filmlerde gördüklerinize inanmayın her insanın sivilcesi olabilir sakın patlatmayın pudra ile kapatmaya çalışın.Bu kadarlık yeter sanıyorumm.... ~ SimaRik ~ .d.d.d