Belki hikayemiz okumayacaksınız uzun diye sıkılıp bırakacaksınız ama ben yine de başımdan geçen Duygusal Olan Hikayemi sizlerle paylaşmak istedim. mahallemize taşınmış olan ve onunla tanışmayı çok istedigim bir çocukla olan hikayemi anlatıcam. Onunla daha konusmuyorum bile ama nasıl olmussa asık oldum 3 4 yıl sevdim onu uzaktan başkalaryla konuşmasını görerek onu camdan uzaktan izleyerek kimseye söleyemıyerek onu her gördugunde kalbi yerinden cıkarak sevdim aglarken onu dusunurek gulerek sevdim ben onu hayat onla bıtıyo sandm o hersey sandım ona yazdıgım yazılar o kadar cokki ama o hiç bir zaman bilmedi nese orta okula gectim bi kaç tena cocukla cıktım felan ama hala ben onu unutmadm snra 7. sınıftayım asık oldum baska birinee ilk defa biri onu unuttrdu bana canım oldu birden bi kaç ay gectı o kdar mutluydumkı gece facedeyim iştee o cocukta ordada yokmus birden arkadası buldu bana mesaj attı ben onu cok seviyorum benden uzak dur bi an saniyeler durdu sanki agladım hasta oldum felan tabı bu aralarda ailemle aram bozuk her kez ustume geliyo kmse bana inanmıyo bnm annm bana inanmıyo hamilelik testi yapıyo bnm gömlegmn kolu kısa diye yırtıyo ben amcam gilde yatıyodm evimz iki katlı bni aglatarak indirdi bunları yaparken tbi ben testi yptrmadm pazartesi oldu okula gndermedi aglayarak yaptım bırktım ve gttim eline iki kez kendini öldurmek istedim ilaç içtim ama ölmedim jilet bile attım cunki kimse yok tu yanında disarda bile yattım sabah kalkar beni kapıya atardı sırf kur an kursuna gtmıyorum die dişarda yerde yattım 8. sınıftayım smdi dövuyo beni kızıyo herseye beni her an sucluyo bsey yapmısım gibi evdekiler her an kacıcm yada iştee birine kanıcm gbi dayanamıyorum artık bilmiyorum hani su an bi cocuk var sevglim seviyomuyum bilmyrm ne olmalı bilmyrm cok başka seyler var kafam karısık ama ben artık aglamaktan neden kmsem yok demekten yoruldum ama cok pişmanım hersey cok kötu gidiyo keşke ruya olsa keşke uyansm yemin ederm bir kaç sene öncesine dönmek için herseyimi verirdim