Allah Benim Ömrümden Alsın Erdoğan'ın Ömrüne Katsın
Bir zamanların ünlü mankeni ve film yıldızı Yaşar Alptekin, verdiği röportajda Cumhurbaşkanı Erdoğan'a övgüler dizerek "Allah benim ömrümden alsın onun ömrüne katsın." dedi.
Eski manken Yaşar Alptekin, "Ben Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyorum kardeşim. Erdoğan hakkında kim ne derse desin, Allah benim ömrümden alsın onun ömrüne katsın... Erdoğan'a ömrümü veririm." dedi.
"Bir Müslüman nasıl CHP'ye oy verir" diyen Alptekin, "Hem Müslüman'ım diyorsun hem de CHP'ye oy veriyorsun. Müslüman olan CHP'ye oy vermez" iddiasında bulundu.
SEÇİM SONUÇLARI İÇİN TIKLAYIN, BÖLGE BÖLGE OY DAĞILIMI
Yeni Akit gazetesinden Hüseyin Kulaoğlu'nun sorularını yanıtlayan (1 Haziran 2015) Alptekin'in açıklamalarından bazı bölümler şöyle:
"ERDOĞAN'A ÖMRÜMÜ VERİRİM"
Fetullah Gülen grubu, 17 Aralık olaylarıyla hükümete karşı darbe girişiminde bulundu. Şimdi de seçimlerde CHP ve HDP'ye destek veriyor. Bunu nasıl görüyorsunuz?
7 HAZİRAN 2015 SEÇİMLERİ ÖNCESİ TÜM GELİŞMELER
- Birbirine zıt kutuplar, sırf Erdoğan'ı düşürmek için birleşiyorlar. Bu nasıl bir hırstır... Allah affetsin! Ben Recep Tayyip Erdoğan'ı seviyorum kardeşim. Erdoğan hakkında kim ne derse desin, Allah benim ömrümden alsın onun ömrüne katsın... Erdoğan'a ömrümü veririm.