Cihada gidiyorum' deyip ortadan kayboldu
İstanbul'da yaşayan 18 yaşındaki Kevser Ç., geçtiğimiz pazar günü ailesine 'Allah yolunda savaşacağım, şehit olacağım. Hakkınızı helal edin. Beni aramayın sormayın' diye not bırakarak ortadan kayboldu

Beylikdüzü'nde ailenin 4 çocuğundan en büyüğü olan Kevser Ç., pazar günü bir not bıraktıktan sonra sırra kadem bastı. 18 yaşındaki Kevser'in el yazısıyla yazdığı notta "Ben cihada gidiyorum. Allah yolunda savaşacağım. Şehit olacağım" ifadeleri vardı. Bu notu okuduktan sonra dünyası kararan Baba Cevat Ç. hemen polise başvurdu.

GÜNEYDOĞU'YA GİDEN OTOBÜS FİRMASININ BÜROSUNA GİRMİŞ
6 gündür polisten haber alamayan acılı aile kızlarının taksiyle otogara gittiğini, burada Güneydoğu’ya yolcu taşıyan bir otobüs firmasınının yazıhanesine girdiği bilgisine ulaştığını söylüyor. Ancak Kevser’in otobüse binip binmediği kesin olarak bilinmiyor. Aile bu belirsizliğin ortadan kaldırılmasına yönelik polisten bilgi alamamaktan yakınıyor.
40 GÜN ET YEMEDİ 41. GÜN GİTTİ
Baba Cevat Ç. kızının son zamanlarda telefonuyla sürekli mesajlaştığını, telefon kayıtlarını resmi makamlardan talep etmelerine rağmen bugüne kadar alamadıklarını söyleyerek, " 40 gün et yemedi. ’Kızım niye yemiyorsun’ dediğimizde de, ’Nefsimi terbiye ediyorum ’ dedi." diye konuştu. Anne İsminaz Ç. de bu bilgiyi doğrulayarak, " ’Alimin biri böyle yaptı’ dedi. 40 gün et yemedi. 41’inci gün gitti'' dedi.

AİLE GÖZYAŞI DÖKÜYOR
Kızının sözünden çıkmadığını kendisinden ayrı olarak dışarıya bile adım atmadığını söyleyen anne İsminaz Ç., kızına seslenirken gözyaşlarına boğuldu. " Kaç gündür perişan olduk" diyen anne yüksek sesle haykıra haykıra ağladı. Baba Cevat Ç. ve babaanne Gülhan Ç. de gözyaşlarına boğuldu.