Annem gözyaşları için,
Ekmek kırıntısı gibi değerlidir derdi...
Annem gözyaşları için,
Ekmek kırıntısı gibi değerlidir derdi...
“sonuçta sevilen her kadın bir şarkıdır, bütün sözlerini hatırlayamazsınbelki ama melodisi aklında kalır.”
Gitmek, mümkün mü artik
Gitmek, onca yollardan sonra
Yeniden yollara düsmek
Rakili aksamlar, gün batimlari
Çocuk gibi aglar yaz sarhoslari
Olmamis yasamlar, eksik yarinlar
Hatirlatir hersey eski asklari
Neresi sila bize, neresi gurbet
Yollar bize memleket
Konu ne olursa olsun, verdiğin "üzüntü" ve aldığın "ah" bir cam parçasından daha keskindir, dönüp dolaşıp üzerine basarsın.
Bırak gün yanından çekip gitsin.
Yarın şansını yeniden denersin.
Bırak yıldızlar kayıp gitsin.
Yarın başka bir dilek dilersin.
Neden yine hatırladım ki seni?Ne oldu da geldin aklıma?Rastlamaktan korktum ama bırakmadım anılar şehrini…Kuru akşamlara inat ettim, giydiğim kazakları attım, çırılçıplak gezdim.Ne oldu da geldin aklıma ?Acı insana masumiyet verir derdim hep, doğruymuş…Küçük mutlulukları dostların neşelerinde bulursun, felaket olur sana gülmek, unutamazsın ışıklar söndüğü zaman…Delilere gülerdim yerli yersiz, sonra oturur kendim delilik ederdim…Deli olmak da varmış işin ucunda, var olduğun için komik geliyor insanlara ve sen güldürürken zorla ağlattırıyor sözlerin…Şarkılar inatla söylüyor yalnızlığı…Neden geldin ki şimdi aklıma ?Ne güzel içiyordum bu akşam, denizlere dalga olmuştum ki ne gariptir yağmurlu Didim bu akşam…Ne oldu da geldin aklıma?Sen inat ettim mi yaparsın bilirim, getirip de yorma aklını boşu boşuna….
Şu anda 22 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 22 misafir)