"Sen onun her zorluğunda yanında ol,
O da sen zordayken başkalarıyla gülsün.
allah affeder mi lan?"
"Sen onun her zorluğunda yanında ol,
O da sen zordayken başkalarıyla gülsün.
allah affeder mi lan?"
"Beni, başkasını sevmek zorunda bıraktın.
Bunun affı yok..."
Tanrının terk ettiği bir ruh gibiyim,
üşüyorum be adam üşüyorum.
Peş peşe yaktığım sigaralar bile ısıtamıyor beni, kokun burnumda tütüyor, başka bedenlerde sevişmelerin canımı yakıyor.!!
SUSMAK aşkımın dilidir diyen EY sevgili........ KONUŞ benimle... AŞK dolu kelimelerine ihtiyacım var…” SEN SUSTUKÇA ..... Parça tesirli sancılar düşüyor YÜREĞİME… Düştükçe uçurum büyüyor
aramızda , sancıdıkça AŞK ACITIYOR YOKLUĞUNDA....… Ve KALBİM daha çok parçalanıyor DUYARSIZLIĞINLA. SEN BENDEN UZAKLAŞTIKÇA daha bir özlüyorum SENİ. Kabul ediyorum GALİBİMSİN...yenildim AŞKINA..!
Bana, kendimi ver gitSin.. Agir konustuySam SuStukLarma Say.DefoL simdi ...
"Ben;
kapıyı da kapattım,
mevzuyu da..
Kilometrelerce özledim Lan :/
Az önce geldin aklıma, haberin bile yok değil mi?
Biliyorum aslında;elinde olsa ne aklıma gelirsin, ne de içimden geçersin. Ne güzel, bu kadarcık şeyle bile sevmeye devam edebiliyorum seni...
Aslında bakarsan seni sevmek için doğmuş olmalıyım. Bütün hatalarınla, bütün kusurlarınla. Daha güzel görünmek için yaptığın o makyaj var ya, aslında o bile fazla. Kendini bir de uyurken görmelisin. O kadar güzelsin ki, o kadar masum oluyorsun ki, işte o zaman bir daha seviyorum seni. Bir daha affediyorum, bir daha sarılmak istiyorum. Seni sana saatlerce bıkmadan anlatabilirim, içimde öyle bir güzelsin...
Gecenin bu saatinde kulağını çınlattıysam, beni affet. Şimdi uyumaya çalışmalıyım, iyi geceler öpünce huzur bulduğum Adam..
Sen orada kime dokundun ki,
Ben burada titredim...
Sen orada kime canım dedin ki,
Benim burada canım yandı...
Sen orada kime güldün ki,
Benim burada gözyaşLarım sel oldu...
Sen orada kimi sewdin ki,
Benim burada öLesim geldi.....
Kokunu aLmadan Burnumda Nasil tutuyorsun ?
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)