Fenerbahçe ile yapacağı maçın hazırlıklarına başlayan Basketbolu Geliştirenler Derneği, geçtiğimiz sezon Orduspor forması giyen ABD’li forvet Megan Frazee’yi renklerine bağladı. Megan Frazee, Pamukspor Tesisleri’nde yapılan törende BGD ile sözleşme imzaladı.
İmza törenine katılan BGD İcra Kurulu Üyesi Taner Güven, “Ligde maalesef istediğimiz skorları alamadık. Daha önceden anlaşmaya vardığımız Megan Frazee’ye bu gün imza attırdık. Megan Frazee ile takımımızın çıkışa geçeceğini söylebilirim” dedi.
BGD’ye gelmekten son derece mutluğu olduğunu söyleyen Megan Frazee sözlerine şöyle devam etti, “Ligin yeni takımı BGD iyi oyunculardan kurulu olmasına karşın, istediği yerde bulunmuyor. Tüm arkadaşlarımla birlikte elele vererek, BGD’yi üst sırada taşıyacağımızı söyleyebilirim. Benim BGD’ye gelmemi sağlayan başta BGD İcra Kurulu Başkanı Işık Eyigüngör olmak üzere tüm yöneticilere teşekkür ediyorum. Yeni formamı giymek için sabırsızlanıyorum” şeklinde konuştu.
Megan Frazee 1.93 metre boyunda olup, Avrupa’da daha önceki sezonlarda, İsrail’in Ramat Hasharon, Samsun Canik Belediyesi, Polonya’nın CCC Palkowice ve Orduspor formalarını giydi. Megan Frazee, geçtiğimiz sezon KBSL’de 27 maçta, 33 dakika süre alırken, 17 sayı, 8,5 ribaund, 1,6 asist, Eurocup’ta ise 6 karşılaşmada 31 dakika sürede 15 sayı, 9,7 ribaund ve 2 asist ortalamasiyle oynadı.