Kaçan giden balonlara el sallayın nasılsa bir gün havaları inip yere düşecekler. . .
Kaçan giden balonlara el sallayın nasılsa bir gün havaları inip yere düşecekler. . .
@zei yine mi ban .. bu kacinici doStcazm bem yaa..
adamin dibi...
SevliyoSun !
Üflediğim ɑndɑ söneceksin... Ufledim söndun !
Kafanı yastığa her koyduğunda aklına geliyorsa .. ya kimsede görmediğin mutluluğu tattırmış ya da çok derin yaralar bırakmıştır ..
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
ahh seytan arzuhaline daynmam ....
batargen de ben oynarım daynmam ...
Tee gitim . . .geLirim yine ..
Kırık sandalye gıcırdadı altında.... Çıkan ses sanki yanlızlıgına ortak olan bir dostun sesiydi. Ayağa kalktı boyasız soğuk duvarlara baktı yüzü ekşidi. Çatlak ve tahtaları çürümüş pencereye yürüdü. Ayın ve yıldızların terkettiği cansız karanlığa baktı....Dolmuştu kara bulutlar gibi bedeni büyük fırtınayı bekliyordu. Direnemedi daha fazla gözleri doldu ..... hıçkırıkları göz yaşlarından önce davranmıştı...
- Çok içten yazıyorum ki.. Yeni yılın getireceği tüm güzelliklere inanıyorum. Hayatımda beni inciten üzen herkesi gönülden bağışlıyorum. Affediyorum. Sizlerde aff edin
Mutlu etmek ve mutlu olmak için elimden geleni yapalm.. Hayatımda olan tüm sevdiklerime sağlık dolu uzun yıllar diliyorum. Aşkla sevgi ile şevkat ile sadakat ile güzel günlerimiz olsun. İşimizi en layığı ile yapıp emeklerini yediğimiz başarılar diliyorum. Güzel Allahım herkesin gönlünün ekmeğini tabağına koysun.
2018 in ilk günü mutluyum son günü de böyle olmak istiyorum sizde olun inşallah.. MutLu yılar.
- ...
dip not : etiket edemediğim kişiler bir turlü olmadi tum foruma iyi dileqlelerim..
Konu Harika tarafından (01.Ocak.2018 Saat 22:36 ) değiştirilmiştir.
dinle baqalm ....
Sen mavi giy .. Ben denizi unturum !
Şu anda 18 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 18 misafir)