Hoşçakallar ümitlendi. Sen gülümse, ben severim ...
Hoşçakallar ümitlendi. Sen gülümse, ben severim ...
O’na de ki..
ben yalnız başıma yetmiyormuşum meğerse bana. . .
Belki`ler, Bazen`ler ve bir de Niye`ler..
Gözyaşlarınla Taşırma Bardağı..
Uzağa bakan gözler ağlar barut kokan koğuşlardan . Bozuk radyolardan gurbeti çağırırlar çok uzaktan. Çok ufakta olsa umut var daima, ölme gel. Zamanım az,geleceksen Azrail'den önce gel ...
O` na göre çok uzun yıllar önce bana göre de daha dün gibi. O’nu gördüğüm gün daha dün gibi aklımda. O gün ne giymişti net olarak hatırlamıyorum ama hatırladıım tek şey o kalın kaŞlrın altında kaybolan gözleridi... Karanlık keskin derbeder ruhuma huzur veren bakışları vardı.... ekran açıldı ve o bakıŞlar ordaydı... Sanırım ilk bakışta Huzur dedikleri bu olsa gerek. . .
Erkeklerin hepsi öküz değil canım sen ahırın kapısında dolaşıyosun
Konu Harika tarafından (05.Mayıs.2017 Saat 23:08 ) değiştirilmiştir.
Bαzen diyorum onunlα birlikte olsαydım ne olurdu?
Kıyαmet mi kopαrdı insαnlαr mı ölürdü uzαylılαr dünyαyı mı bαsαrdı dünyαnın 7 hαrikαsı dα çöker miydi deprem mi olurdu çocuklαr mı ölürdü sαvαş mı çıkαrdı ortαyα bir virüs fαlαn mı yα...yılırdı hαftαyα bir gün dαhα mı eklenirdi yα dα bir gün 23 sααt mi olurdu şubαt 30 mu çekerdi burun deliklerimizle mi görmeye bαşlαrdık yemeklerde tırnαk mı yemeye bαşlαrdık elektrikler mi kesilirdi bαyrαmdα koyunlαr yerine köpekler mi kesilirdi ne olurdu yαni?
Oysα fαzlα birşey istememiştim ki ben bir dαkikα sαrılsαm kokusunu içime çeksem yeterdi nefesim..!!.!:rolleyes::
Konu Harika tarafından (20.Kasım.2015 Saat 18:58 ) değiştirilmiştir.
Bazen etikete ihtiyaç duymazsın..kumaşına dokunursun ve anlarsınbazı mallarda vardır ki..gözüne sokarcasına etiket yaptığı halde rağbet görmezkumaş iyi olunca..kimse fiyata bakmazhayatınızdaki insanlara iyi bakın..onlara dokunun..
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)