Gerçekler geçerli benim için vaatlerde bulunamam ama en iyi kanal da olmak isterlerse bekleriz Türkiye ailesi olarak, bizi yaşayıp görsünler sonra oylarını versinler ..
sarışınım
peLinnn
EFenDi
kumsaL
Açe
BeSTemm
Juliet
Ebruli
IceLady
Gerçekler geçerli benim için vaatlerde bulunamam ama en iyi kanal da olmak isterlerse bekleriz Türkiye ailesi olarak, bizi yaşayıp görsünler sonra oylarını versinler ..
kumsaL bu sunucuda sadece bir founder ve hakikat değildir. O her türlü hakikatı hakikat yapan hakikattır.
Ooo bu güzel sözlerin ve düşüncen için çok teşekkür ederim PLatonique. Güzel gören, güzel düşünürmüş.
sarışınım.. O ki sen İstanbul kanalını sunucunun gözde kanalı yaptın bu founderlik yarışmasını kazanmayıda hakketin şimdiden tebrik ederim. her daim yanındayız.
Kraliçemiz sarışınım bir degil bin oyum olsa hepsi helaldir ;)
melancholy tşk ederim her daim azimm dürüst lük saygı ve sevgi kazanır saolun :*
Vaatlerde bulunmaya gerek yok öyle bişide yok sevginin ne vaatleri olur nede göstermelik durumu o kalp ten gelir beni Destek leyen veya desteklemeyen herkese sevgiler ve saygılar çook tşk ediyom sizi gerçekten seviyorum :*
Arkadaşlar Bizim Bu Yarışmayı Seçimi Yapama Nedemiz Bellidir İrc Mirc Otamında Sürekli aynı Şeyler oluyor sohbetlerin Sanki Sınırı çizilmiş gibi belli bir Noktaya kadar geliyor WWw.TrSohbet.Com da Şimdiye Kadar olmamış bir Değişiklik oluyor amacımızda Budur ve bunuda Yavaş Yavaş Başaracığımızı Düşünüyoruz Daha Sonraki günlerde Düzenliyeceğimiz Seçimlerimizde Olacakdır Ayın Dj i Sopu Opu Gibi Umalrım Katılımlarınız olur TRSohbet | Chat, Sohbet Odaları #AİLESi
Www.TurkiyeForumLari.Net
+1 IceLady; Okay?
Mustafa :) trafoya kedi kaçmış :p
Mevlâ görelim neyler...Neylerse güzel eyler...
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)