Merhabalar.. Öncelikle çok güzel bir forum sitesi olmuş.. Ellerinize ve emeğinize sağlık..
Ben kendimi tanıtmadan önce trsohbet radyo kanalı (trsohbetfm) nasıldır ondan bahsetmek istiyorum.. Radyo kanalı founderımız Melaike, Ruhsar, Tugba ve Karqa nın emekleriyle çok güzel bir aile haline gelmiş. Buraya geldiğim ilk günden beri öyle içten öyle samimi bir şekilde aralarına aldılar ki çok mutlu oldum. Bu kanalda bir yayıncının sadece yayın yaparak değil, yayın arkası sohbetleriyle de kafasını dağıtması çok mümkündür.. Birimizin bir sıkıntısı olsa hemen hepimiz destek oluyoruz. Hüzne de sevince de ortak oluyoruz. Kısacası hiç bir yerde göremeyeceğiniz samimiyet ve saygı bu kanalda mevcut.. Ayrıca alanında çok profesyonel dj arkadaşlar var. Herhangi bir ulusal radyodan farksız olduguna emin olabilirsiniz.. Ve bu profesyonel yayıncı arkadaşlarımız son derece paylaşımcılar.. Her daim birbirine gerek saatler konusunda, gerek program uygulamaları, gerek ise ses düzenlemeleri ve jingle lar konusunda destek olan bir ekip var bu kanalda. İyiki gelmişim iyi ki tanımışım onları diyorum..
:peach: Bana gelince.. Antalya'da ikamet ediyorum ama aslen Konyalıyım.. Şimdilik 27 yaşındayım sanırım :D İnşaat sektöründe çalışıyorum.. Hobi olarak da böyle güzel bir ortamda dj lik yapmaya çalışıyorum elimden geldiğince..
:listening_headphoneYayınıma gelince.. 24 -02 saatleri arası yayın alıyorum. Genel olarak yabancı - yerli slow pop çalışmalara yer veriyorum. Bazen yabancı hareketli pop çalışmalarla da tempoyu artıyoruz.. Olabildiğince isteklere yer vermeye çalışıyorum.
Çok tatlı bir dinleyici kitlesi olan bu güzel radyo da hem yayıncı arkadaşlarım ve değerli founderım Melaike, hem de dinleyici arkadaşlarımız ile biz çok güzel bir aileyiz..
Nazar değmemesi umuduyla..
Hepinize sevgiler saygılar..
Hoşça kalın. :afro: