Yorgunum, çünkü yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı var. Yine de yaşamaktan duyduğum mutluluğun tadına düşmanlarım ulaşamazlar..
Ahmet Kaya - Doruklara sevdalandım
Yorgunum, çünkü yorgunluğumun yaşamak gibi bir anlamı var. Yine de yaşamaktan duyduğum mutluluğun tadına düşmanlarım ulaşamazlar..
Ahmet Kaya - Doruklara sevdalandım
Ölüm sen ya da hiç
Gülüm sen ya da hiç
Ah ya gel ya da git
Ya sev ya da bit
Bu özlem yeter.
Ateş altındayken hüzün gözüme kaçtı
Hüzün yüzümü aştı, gelen keyfim kaçtı
Ruhumu teslim ettim okyanuslar taştı
Sana yolladığım son RİSALE’yi ciğerlerime saçtım
KaLbim Bu Asrın Denqi DeğiL.
Düstüysek kalkariz .. Daha ölmedik ya ..!
Ve görüyorsun ki....
Alnımıza yazılanla....
Gönlümüze kazınan bir
olmuyor…
degismeyen tek seyim sen ol ömrümde
agiran saclarim derdinden olsun
Omuz Veren Cicegim Sen ol Ömrümde
Temmuza Lafim Cok Eylül Yalanci..
Kim baksa yüzümde seni görecek
Ben gitmek istesem aşkım sürecek
Hayat aynı yerden bağladı bizi
ve asla çözülmeyecek..
intizar-su gibi gözlerin.
Sevgi mi nefret mi, adını sen koy..
~ Ateş karşısında bozulmayan ALTIN, altın karşısında bozulmayan KADIN, kadın karşısında bozulmayan ERKEK; Kalitelidir. 🌹
O kalbi gerekirse parçalar elim. Asla kaçmadan geri, onlar bulmadan beni koş gel bir köşebaşında kesilmiş nefesim, kısılmış sesim sanki çok yakınmış deniz. Gözümde sanrılar gerçeğin tılsımı yitik. Mahallem fişlenmiş, basılmış evim.
tanısan, seversin..
Ben hiç mükemmel değilim, belkide sıradan biriyimİşin aslı sevgilim sen bana fazla iyisin
Hiçbir vücut ısısı değiştirmiyorsa mevsim normalleriniSevmek de yok artık,Sevmek yok artıkHiç kimseyi!Sen yaz saati uygulaması, ben kış saatiOrtak bi takvimimiz bile olmadı!Seni bir saat ileri almışlar, beni bir saat geriBu zamanlar yoksa bize düşman mı?BilememAklın kimde kalır?BilememHatrın kimde kalır?BilememKimler sensiz kalır?Bilemem.Hangi yol düz gider?(Hangi yol güze gider?)Bilemem aşklar ne için biter!
Şu anda 80 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 80 misafir)