Eklenecek Aliaslar :

/alias /F1 /mode # +b $$1 | kick $chan $$1 #Türkiye kanalında! badnick yasaktır. Nickname değiştirmek için /nick yeninick komutunu kullanabilirsiniz. Yanlış ban olduğunu düşünüyorsanız #türkiye@ kanalından yardım alabilirsiniz.

/alias /F2 //ban # $$1 2 | //kick # $$1 $chan kanalında küfür etmek ve argo yazışmak yasaktır, haksız yere atıldığınızı düşünüyorsanız #türkiye@ kanalından yardım alabilirsiniz.

/alias /F3 //ban # $$1 2 | //kick # $$1 $chan kanalından uygunsuz davranışlar sergilediğiniz için uzaklaştırıldınız.Haksız yere atıldığınızı düşünüyorsanız #türkiye@ kanalından yardım alabilirsiniz.

/alias /F4 //mode # -v $$1 | /ban -u300 $+(~q:,$$1!*@*) | /notice $$1 Kanal kurallarına aykırı hareket ettiğiniz için konuşmanız, 5 dakikalığına engellenmiştir!

/alias /F5 /mode $chan +M
/alias /F6 /mode $chan -M
/alias /F7 /cs temizle #türkiye

Yukarıda verilen aliasları ;
/alias kısmından itibaren kopyalayarak yazı yazdığınız bölüme yapıştırıp ENTER diyerek ekleyin.

Aliasların Kullanımı ;

F1
aliasesi ile cinsel icerikli (Bad) nickleri kanaldan uzaklaştırmak icin kullanabilirsiniz.
F2 aliasesi ile kanal genelinde küfür & argokullanan kullanıcıları kanaldan uzaklaştırmak için kullanabilirsiniz.
F3 aliasesi ile nick!ident@host şeklinde ban atabilirsiniz.
F4 aliasesi ile User'ın konuşmasını 5 dk yasaklayabilirsiniz.