;d tanışırdık
;d tanışırdık
Aşırı solcudur aşk. Bu yüzden insanların sol yanını hedef alır. Ve aşk bu kadar solcuyken içinden sağ çıkmak imkansızdır.
Nutella vardır kesin onda yerdik ;d
Siz kalben dezenfekte oldunuz mu ?
Konu adamlığa geldi...
Sen kalk istersen.
Beyin fırtınası yapardık;d
Aşırı solcudur aşk. Bu yüzden insanların sol yanını hedef alır. Ve aşk bu kadar solcuyken içinden sağ çıkmak imkansızdır.
Lak Lak yaparuk
sohbet
Gülmeyi tekrar öğretemezsin... Darbeyi çok kez yiyen insana...Ve bir gün tanrı olsanızda karşınızda eğilmem
sohbet eder tanısırdık :d
DiriLm€den ÖLdür ߀n'i...
tanışır, sohbet ederdik ;d
@Erva @Pretty @Siyahinci @BUDULGAN BOZKURT @Freya @aSk @hahahah @SuRPeRi @JuLien @BeLLa @hahahah @Erva @Tom @Hector @Xena @Araz @BUDULGAN BOZKURT @GuL @aSk @Amadeus @qLobaL @Hysteria @VLaD@Harika @eXtreme @Lady @FaceOff @hayalet @BeSTemm @KaçaK @AycA_S @aSi @KayhaN @MatRaXs @EfteLya@ircpolice@ @Hamra @dragonslayer @Christina @Chakal @MechuL @Shu @NF @Cent @HaSSaN @FuLya @NicoLas@Sinemmmm2 @RaMiReSs @Ersin @LeriSa @Quaresma @Night @Blue @HamaL @AyŞıL @Son @Clay @FoReWeR @CrasH@TEO @AhuM @OsE @Nutella @Go|{HaN @KaLpH @Trinity @MihrinaZz @Siyahinci @Escob@R @RimeL @Yazarım @NataLia@LaraLaureN @Antony @iSaBeL @CaDı @Rahibe @Deniz @Türk Milliyetçisi @TrabzoN @VaLSeR @BrutaL @LoRa @Coolumsu@OnuuR @gülümse @Mara @need @Lukasz @Zeyrek @Vita @Nescafe @qumuS @Nightmare @X6 @ScorpioN @FeLiX@BirÖlürBinDiriliriz @OMG @EmReHann @Ema @AşKo @HipsterGirL @Cankat @Betty @Med Cezir @Lincoln @Tan @ABSINTHE@mOre SuRPeRi @JuLien@ Pimpinella @BenSu @Kuzey @Can @Esther @Sessiz @ez`LaL @bLuewhite @HeLiaS @Nyx @Seyra@Huma @Olric @Eqe @Maskeli @Boreas @KurthaN @KediŞ @sırdaş @H_Emir @BeYaZıM @Nate
TÜM FORUM :DDD
Keşke binmeseydim babaaa
Hem güldüm hem üzüldüm;d saol @Cezayir cjkdn
Siz kalben dezenfekte oldunuz mu ?
Şu anda 169 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 169 misafir)