Kahve falında burun görmek; çok yetenekli ve başarılı insanlarla tanışarak, onlardan yardım alacağınıza yorumlanır. Bir insan size yol gösterecek. Eğitim veya iş hayatında ilerleme kaydetmeniz için bilgili bir insan ufkunuzu açabilir ve ihtiyacınız olan desteği size sağlayabilir. Bu kişiden alacağınız yardım sayesinde daha refah günler sizleri bekliyor olacak. Falda burun görmek, bazen de istikbalinizin parlak olacağına ve güzel bir geleceğin sizi beklediğine yorumlanır. Yeni iş girişimleri de beraberinde başarı getirecek demektir. İş hayatında uzun bir süre sıkıntıyla karşılaşmayacaksınız.
Falda görülen burun sembolü, bazı fal yorumu yapan kişiler tarafından pek de hayra yorulmaz. Falına bakılan kişinin etrafında haset ve kıskanç insanların olduğuna işaret edilir. Hatta bir kişi size karşı kendini beğenmiş davranışlar sergileyebilir veya sizin şu anki sahip olduğunuz şeyleri kıskanıyor olabilir. Herkese yüksekten bakan ve sanki dünya kendi etrafında dönüyor gibi haller takılan insanlardan size fayda gelmeyecek. Hatta çevrenizde böyle biri varsa, yakında bir küslük söz konusu olabilir. Bu kişi beklemediğiniz bir anda size sırtını çevirebilir veya sizi tanımıyor gibi davranabilir.Kahve falında büyük burun görmek, genelde dedikodu yapan ve her şeyi merak eden bir insanı simgeler. Bu insan sizin aile içinizdeki olaylara da karışmak veya sizin işlerinize burnunu sokmak isteyebilir. Kahve falında karga burun görmek, fesat ve hain bir insanı simgeler. Bir insan size hiç hak etmediğiniz davranışlarda bulunarak, kalbinizi kırabilir. Kahve falında sivri burun görmek, hiç bir şeyden hoşnut olmayan ve her şeye negatif bakan bir insanla bağdaşlaştırılır. Bu insan size huzursuzluk yaşatabilir. Kahve falında uzun burun görmek de karakteri sağlam olmayan bir insana işaret eder. Kahve falında burnu uzun kadın veya adam görmek, sosyal hayatınızda bazı gerginliklerin söz konusu olacağını gösterir. Arkadaşlarınızdan ummadığınız sözler işitebilirsiniz ve size karışmak isteyebilirler. Kahve falında uzun burunlu adam veya kadın görmek, bazen de sevdiğiniz insanla aranızda kıskançlık olacağı şeklinde yorumlanır. Gelecek günlerde kıskançlık yüzünden sevdiğiniz insanla ayrılma noktasına gelebilirsiniz.“Kahve falında burun ne demek?” anlamını merak eden değerli okuyucularımız, iş ve eğitim hayatlarında iyi bir strateji çizerek başarıya her geçen gün daha da yaklaşacaklar. Bu yolda size öncülük eden birileri olacak. Sosyal hayatınızda ise işler umduğunuz gibi gitmeyebilir ve bazı insanların davranışları sizi hayal kırıklığına uğratabilir