Lenovo’nun Vibe serisi akıllı telefonlar üretmeye devam etmeyeceği ile ilgili iddialar birinci ağızdan yalanlandı. Lenovo Vibe serisi devam edecek. 2015 yılının ikinci yarısından itibaren mobil harici üretim kollarında sıkıntılar yaşayan...

Lenovo’nun Vibe serisi akıllı telefonlar üretmeye devam etmeyeceği ile ilgili iddialar birinci ağızdan yalanlandı. Lenovo Vibe serisi devam edecek. 2015 yılının ikinci yarısından itibaren mobil harici üretim kollarında sıkıntılar yaşayan Lenovo ile ilgili pek çok dedikodu ortaya atılmıştı. Bu dedikodulardan biri de kendisini bilgisayar markası olarak ilk kez dünyaya tanıtan Lenovo’nun mobil cihaz sevdasından vazgeçip, Vibe serisine son vereceği yönündeydi.

Söylentiler o kadar ciddi bir hâl aldı ki Lenovo’dan resmi açıklama geldi. “Vibe, Lenovo mobil ailesinin önemli bir markası olmayı sürdürmekte. Bu markayı dünya çapında belirli pazarlarda büyütmeye devam edeceğiz." Motorola Alt Yapısı Halen Birleştiriliyor Lenovo’nun satın aldığı Motorola halen geçiş sürecinde. Vibe serisi üretilmeye devam edilirse yüksek ihtimalle Motorola’nın birkaç adı unutulmuş işlemci modülünü de göreceğiz. Moto akıllı telefonunun Asya ülkelerinde çok popüler olması gelecek Vibe serisi cihazlarının da Motorola tasarımcıları tarafından hazırlanacağı ihtimalini kuvvetlendiriyor. Lenovo şimdilik güçlü olduğu bölgelerde kalmayı hedefleyecek ve Avrupa, Latin Amerika ülkelerine hatırı sayılır bir dağıtım yapmayacak.