Susmak İstediklerim Hep konuştuğu için aslında Kendimi Tarİf etmek Zor değil Beni İçinn
Ben Selçuk yasin Her İkisinide aktif bir şekilde kullanırlar:)
Çok asabi olmamakLa birlikte aslında asabi olan bir kişiliğe sahip insanlara yardım etmeyi çok seven. Bir yapıya sahibim
İnsanları Çabuk kırdığım Bir geçektir Fakat Kırılan insan Kırılmayı hak etmiştirki özür dilediğim çok nadirdir
İnsanLarın benim hakkımda Ne düşündüklerini hiç bir zaman belli bi mesafe dışında düşünmedim dikkate almadım
Her insan İltifatı Her iltifat YaLanı aksettirir açık sözlü olmayı İnsanların yüzünede arkasından konuştuklarımı ***et açık bir yüreklilikle dile getiririm haksızlık karşısında Kendimi parçalama noktasına kadar haklılığımı ispat etmekden zevk alırım
Yaşantım çok sıradan olmamakla birlikte kendimi rahatlatma adına yayınlar yaparım bir yayıncı kendi zevk alırsa dinleyici her zaman keyifle dinler yayını sever eşlik eder
Sosyal platformlarda Yayın yapmayı ve film izlemeyi çok severim
Yüzmek en büyük hobim diyebilirim her gün 500 metre yüzerim yaz kış
snowboard yapmakdan keyif alırım kar yağdığında adrenalin zirvesine çıkmak gibi :)
Bir çok radyoda İnternet radyosunda Yayın yaptım. severek keyifle 12 senelik bir geçmişim var ilk dinleyici sayım 12 ydi bu sayı 25 binde oldu 1 kişide oldu. Yayın dinleyiciye yapılmaz hiç bir zaman yayın kendiniz için yapılınca dinleyici içinde yapılmış olur kendinize saygı dinleyiciye saygıdır Tşkler Vakit ayırıp okuduğunuz için Herkez İçin HayırLısı oLsun