Tesekkür Ederim @Freya
Tesekkür Ederim @Freya
@Freya tşkler efenim çok incesiniz (:
@Cappy Piere Lotti senle beraber 3'lendi :)
Kimse GöLgesinin Bedeni oLamadı . . .
Yok diyetteyiz herkese çay :)) onun dışında sade kahve türleri olabilir :))
Başkaa, çikolata var birde @Syst3m ?
Forumdan 5 kişiye lahmacun ısmarla başlığımız yok henüz ;p
@Freya ) öğlen yemeğim ve günümün son öğünü )
Kendi ellerimle hazırladım afiyet olsun..
İçindekiler :
Kırmızı lahana
Marul
2 Haşlanmış yumurta
Toz zerdeçal
Salata
Yoğurt
Chia tohumu
Çörek otu
1 Adet limon
@Misal @HeavenLy @AnLamsız @iLda @Bahar @Available @Cappy @X5 @Sys @Türkiye @Kaf_Dağı @Pretty @BeLLa @Cezayir @hahahah@ Erva@ Tom @Hector @Xena @Araz @BUDULGAN BOZKURT @GuL @aSk @Amadeus @qLobaL @Hysteria @VLaD @Harika@ eXtreme @Lady @FaceOff @hayalet @Cedric@ BeSTemm @KaçaK @AycA_S @aSi @KayhaN @MatRaXs @EfteLya @ircpolice@ @Hamra @dragonslayer @Christina @Chakal @MechuL @Shu @NF @Cent @HaSSaN @FuLya @NicoLas @Sinemmmm2 @RaMiReSs @Ersin @LeriSa @Quaresma @Night @Blue @HamaL @AyŞıL @Son @Clay @FoReWeR @CrasH @TEO @AhuM @OsE Nutella @Go|{HaN @KaLpH @Trinity @MihrinaZz @Siyahinci @Escob@R @RimeL @Yazarım @NataLia @LaraLaureN @Antony @iSaBeL @CaDı @Rahibe @Deniz @Türk Milliyetçisi @TrabzoN @VaLSeR @BrutaL @LoRa @Coolumsu @OnuuR @gülümse @Mara @need @Lukasz @Zeyrek @Vita @Nescafe @qumuS @Nightmare @X6 @ScorpioN @FeLiX @BirÖlürBinDiriliriz @OMG @EmReHann @Ema @AşKo @HipsterGirL @Cankat @Betty @Med Cezir @Lincoln @Tan @ABSINTHE @mOre SuRPeRi @JuLien@ Pimpinella @BenSu @Kuzey @Can @Esther @Sessiz @ez`LaL @bLuewhite @HeLiaS @Nyx @Seyra @Huma @Olric @Eqe @Maskeli @Boreas @KurthaN @KediŞ @sırdaş @H_Emir @BeYaZıM @Nate
Konu AyhanKalav tarafından (13.Mart.2018 Saat 18:26 ) değiştirilmiştir.
Maşallah aynı ben :)
DiriLm€den ÖLdür ߀n'i...
@Syst3m sonra diyolar ki 'insanlar cinnet geçiriyor' normaldir.. salata ile durursa yirmi saat, ne yapsın? :D
3-5 kilo fazlam var diye kendime eziyet edemem ben yahu :/
ekmekle ye bari ;s
Şu anda 88 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 88 misafir)