Hadi bakalım Millet TRSohbet.Com Adresimizin Help Kordinatörü Ruhsar Hakkında düşüncelerinizi öğrenelim :)
Sevdiğim çok şirin cana yakın ilgili konuşkan ve sayamadiğım bir çok şey :)
Ruhsar = Cansın :)
Hadi bakalım Millet TRSohbet.Com Adresimizin Help Kordinatörü Ruhsar Hakkında düşüncelerinizi öğrenelim :)
Sevdiğim çok şirin cana yakın ilgili konuşkan ve sayamadiğım bir çok şey :)
Ruhsar = Cansın :)
kisilik olarak tanımıyorum ama sanırım dj olan RuhSar dan bahsediyorsunuz sabah 5dk dinledim keyifli bir sohbeti vardı kendiside sesi kadar hostur diye düşünüyorum )
Renkli kişiliğe sahip bir birey.
Ruhsar CAN dır. Canımmmmmmmmmmmm ablamdır..Ah yüreğinin içini bi görenin vazgeçilmezi.Seviyorum seni KADIN!
Güzel Yüregiyle Her Şeye Koşmaya Çalışan Bı Arkadasımız.Başarılarının Devamını Dilerim
Aslinda djlerin korktuğu cekindigi çok kuralci sop arkadaşım ....Õyle seviliyor ki tarafimdannnnn :)) Sert duruşlu ama bi o kadar da duygu yüklü meleğim ...İnan bu sitede benim kadar çok seven yok seni melegimmmmm. ..Seni Seviyorum Ruhumm ..
Emeklerinde dolayı kendisine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz ...
Konu Serseri`aŞık tarafından (12.Ocak.2016 Saat 16:50 ) değiştirilmiştir.
iyidir iyi. manevi hocam :))
Ucunu tutamadığım bir ilmek gibi çözülüyor Buz'um.
Mümkün olduğu kadar herkesin yardımına koşan, Ekibinden ilgiyi ve yardımı esirgemeyen yardımsever iyi yurekli Hoca'mısss .)
Şans yok! ALLAH Neyi nasip ederse O ..
Ruhsar iyi bir arkadaşımızdır ve ayrıca iyide bir yönetici bence iyiki varsın aramızdasın kardeşim tşk.
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)