BAşAK BURCU
Gün içindeki öteki enerjiniz ise, yuvanız ve iç dünyanızla ilgili konularda hem geleceğinizi hem de ruhsal şekilde kendinizi daha huzurlu hissetmenizi sağlayacak, işlerle çevrili bulabilirsiniz. Bu yoğun koşuşturma esnasında aktif davranabilirseniz, birçok işin altından kolayca kalkabilirsiniz.
Bugün, hayatınızı şekillendirmek adına kendiniz dışındaki dünyanın ve sorumluluklarınızın fazlasıyla farkına varacağınız gündür. sorumluluk duygusu ağır ağır hissedilmekte ve hayat sizden, yeni bir sayfa açmanız adına baskıda bulunmaya devam etmektedir. Duygularınız o denli ciddidir ki, boş bir vaktiniz bile yok ve devamlı olarak geleceğinizi düşünerek bazen zaman kaygılı bazan zamansa tedirgin olabilirsiniz. Sanki bir el sizi, önemli olmaya, düşünmeye ve zorunluluklar yüklemeye alıştırıyor gibidir. Buna eğitim süreci de diyebiliriz. aslında tüm bunlarla baş etmek için evvela, azimli olmalı ve kendinizi bir kabuk değiştirir gibi yenilemeye hazır olmalısınız. Ne yapıp edip, yeniye yer açmak için, eski yaşamınızla ilgili bütün bağlarınızdan kurtulmanız gerekecektir. Yapmanız gereken ne yöne gideceğinizi artık kesinkes saptamanızdır. Bu yolda durmak, geriye adım atmak veya korkarak sinmek son derece yanlıştır. Son ikibuçuk yıldır tüm yaşamınız bir elemeden geçmekte ve size sanki bir şeyler yapmanız için baskıda bulunmakta. Satürn gezegeninin Eylül ayında yaşamsal anlatım alanınıza girmeden evvela son düzenlemeleri yapmalı, kendinizi bu sürece hazır bir duruma getirmelisiniz.