kaliyeli kadrosu seviyeli sohbetleri değerli founderi Elinsu ve opları sopları ile kalbimfm tercihim olmuştur. sizleri dinlemeye devam edeceğim. başarılar iyiki varsınız.
GevezeFM
KalbimFM
MircAlemFm
kaliyeli kadrosu seviyeli sohbetleri değerli founderi Elinsu ve opları sopları ile kalbimfm tercihim olmuştur. sizleri dinlemeye devam edeceğim. başarılar iyiki varsınız.
klbmfm tskler
kalbimfm
elinsu
Kalbimfm
Evet radyo'yu hiç dinlemedim. Ama yaptığı emeklerinden dolayı verdim bu oyu. Sizin Dj'lerinizin daha yeni haberi oluyor yanılmıyorsam, Founderiniz takmıyorki forumu ve yarışmayı, oy başka radyoya gidince, heyheyleniyorsunuz. Emeğe saygı diyorum. Aksine hile olduğunu anladığımız en gerekli işlevler yapılıyor zaten, Bunuda görüyorsunuz. İyi Olan Kazansın..
Kalbim-fm'i Dinlemekten büyük keyif aliyorum.. dJLeride mükemmel insanlar. Bu güzel, saygin, dürüst ve disiplinli ortami Bizlere sunan Kalbim-fm yöneticilerine Basta ElinSu olmak üzere hepsine ayri ayri TESEKKUR ediyorum ..ve bu basarinin devamini temenni ederim kolay gelsin bol sanslar bizlere :))))
kalbimfm deki tüm dj arkadaslara basarilar diliyorum insallah kalbimfm kazanir :smile-new:;)
KaLbimfm eLinsu Basarilar diliyorum simdiden :)
Aslında şiir falan değil yazdıklarım. Bildiğin hasar tespit raporu.
#kalbimfm kalbinizin ritmini değiştiren radyo dur :D veeeeeeeeee Elinsu :)
Şu anda 15 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 15 misafir)