***et Severek Dinliyorum Tabikide Kalbim Fm Diyorum Elinsu Hanımı Unutmamak lazım neticede Onun Refaransı :)
GevezeFM
KalbimFM
MircAlemFm
***et Severek Dinliyorum Tabikide Kalbim Fm Diyorum Elinsu Hanımı Unutmamak lazım neticede Onun Refaransı :)
islam kanalından dinliyorum sadece kalbimfm dinlerim founder olarak ElinSu tanırım başka tanımam
Genele bakarsak hiç birisi.. ama djlerin dağılımına bakarsak Geveze..
kalbimfm farkıyla djlerin kalitesi ve çalmışoldukları şarkılarla bize keyif veriyorlar emeklerine sağlık. değerli founderleri ElinSu başta olmak üzere emeğini geçenlere tşkler. founder tabisi ElinSu.
Bazı radyolar vardır delikanlıyı bozar, bazı radyolarda adamı delikanlı yapar, delikanlı insanın radyosu #kalbim-fm Kanımız deli radyo kalbim-fm dinlemeli.) ++ Eşittir ELinsu:)
Şeytan Olacaksa Eğer Dostun; Şimdiden Tanı Ateşi..
Türkiye'nin En Geveze Radyo'su Olan geveze FM tabiki Yarışmacı arkadaşlarımıza Başarılar dilerim. Tıkla >>> Radyo Dinle
KalbimFM + ElinSu = Başarılarınızın devamını diliyorum.
kalbimfm elinsu
Tabiki kabimfm :)))) tabiki elinsuuuu
ilkler daima özeldir ve ilk radyo turkiyemerkezi.com olduğu için özelliğini ve güzelliğini çok uzun vade de koruyacağına inanıyorum 4 yıldır buradayım inşş daimi olurum founder olarak elbette aysberg . soplarımız ve dj lerimiz hepsi birbirinden özel ve güzel seslere sahip emeği geçen herkese sonsuz tşkler
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)