ah kalbim ben senden ne çektim kalbimfm
GevezeFM
KalbimFM
MircAlemFm
ah kalbim ben senden ne çektim kalbimfm
tabiki kalbimfm ve ElinSu
Gunduz cok takıp edemıyorum. Ancak gece yayın akısı d lerı mukemmel. Sankı profoyenel dj ler. Sunum hos yyaın akısı dınlyeıcıyı hıc sıkmıyor. Yayınlar nasıl bıtıyor anlamıyoruz.
Herkese merhabalar çok uzun bir aradan sonra foruma yazıyor olmamın verdiği heyecanla saçmalamaya karar verdim...
geveze org'a muhtemelen gidecek bir yer bulamadığım zamanlarda ve gerçek hayatla bağlantımı kesmeye karar verdiğimde uğrar, ruhumu dinlendirmek icin müziğin kulaklarımdan beynime akmasını, ardından beynimin hücrelerime kadar melodileri yaymasını keyifle izliyorum..
İnsan konuşmalarının sınırlı, ama susmaların sınırsız olduğu gerçeği karşısında müziğin insan üzerinde ki etkisi binlerce yıldır tartışmasız varlığını devam etmiştir.
Bu konuda " KalbimFm " Radyosu ve seçkin DJ'leri sanki dinleyicilere " siz susun, konuşup parmaklarınızı yormayın, ben meseleyi/sorunu biliyorum " dercesine duygu ve düşüncelerimizi teselli eden şarkılarla bizi kendimizden uzaklaştırıp istediğimiz kıvama getiriyorlar.. :)
İyi ki sizlerle aynı ortamda bulunuyorum.
( Dip not : Sevgili ElinSu ve ekibi çok başarılı yayınlarıyla hepimizi mutlu ediyor. iyi ki varsınız. )
Çok fazla radyo dinleyen bir insan değilim fakat Kalbimfm in founderi çok saygın bir kişilik takdir ediyorum kendisini.Samimi bir ortam var yayıncı arkadaşlarda fena sayılmazlar :) Kalbimfm in başarılarının devamını diliyorum.
kolay gelsin elinsu ve kalbimfm ekibi
Uzun zamandır dinliyorum. Her tarza hıtap eden yayın tarzı ve dınleyıcı ısteklerıne cok onem vermelerı nedenıyle Kalbım fm cok farklı.Ilgılelirine tşkrler .
Walla ben kalbimfm i tek gecerım. He nıye dıeceksınız cunku Esıla yı tek gecerım. Damar sarkıların prensesi ruhumuzun sesı evımızın nesesı. O bır bır bır dane..Yıllardır dınledıgım ne yayıncılıgından ne hanımefendılıgınden ne de yonetıcılıgınden asla tavız vermeyen snaal dunyanın ender kısılıklerınden. He ustune bide damardan verınce zaten kendımıze gelemıoz ))
s.a hayırlı olsun butun radyolara. gönlümdeki radyo kalbimfm elinsu başarılar
Şu anda 4 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 4 misafir)